Trke

4.TRON Rođendanski polumaraton

4 komentara

4.TRON Rođendanski polumaraton biće održan 6. marta 2011. godine. Start trke je u 11 časova. Pored polumaratona, biće organizovana i trka zadovoljstva na 5km.

Informacije

Prilaz startu trke je idealan, ima dovoljno mesta za parkiranje u neposrednoj blizini starta. Start obe trke je u 11:00 časovana muškom štrandu isped kluba De Lago. Na celoj dužini staze biće redari, a obilazni put će biti delimično i potpuno zatvoren za saobraćaj. Na trci je obezbeđeno prisustvo lekara i hitne pomoći.

Svaki učesnik, uvidom u svoje zdravstveno stanje i fizičku pripremljenost, na svoju odgovornost učestvuje u trci što je dužan na prijavnom listu i potpisati. Za lica mlađa od 18 godina saglasnost za učešće u trci potpisuje roditelj ili trener. Limit polumaratona je 150 minuta, a limit trke zadvoljstva na 5km je 40 minuta.

Cilj trke

Obogaćivanje sportsko-rekreativnog i turističkog sadržaja na Paliću, promocija rekreativnog trčanja, podsticanje bavljenja sportom, ukazivanje na važnost fizičke aktivnosti, omogućavanje sportskog nadmetanja svim istinskim zaljubljenicima u trčanje bez obzira na pol, godine, versku i rasnu pripadnost, nivo utreniranosti.Posebna naglašenost za uključivanje u trku rekreativaca-amatera, kao i na zabavno i zdravo korišćenje slobodnog vremena.Negovanje sportskog druženja, dalje jačanje i razvijanje sportskih prijateljstava, kako u zemlji tako i među neposrednim susedima, širenje sportske kulture.Akcenat na zdrav način života.Prijem novih zainteresovanih rekreativaca u Atletsko Rekreativni Klub TRON

Startnina

Obe trke startnina je 500,00 dinara. Startni brojevi se preuzimaju na dan trke od 9:00-10,30 časova.Tolerancija je 15 minuta.Nakon 10:45 časova neće se više primati prijave, niti će biti izdavani stratni brojevi. Za uplaćenu kotizaciju svaki trkač dobija:

 • startni broj
 • majicu trke,
 • ZLATIBOR VODU 0,5L,
 • flašu soka ili piva,
 • NATURAL BLOCK.

Nakon trke startni brojevi se vraćaju i služe za preuzimanje ručka (pasulj) i rođendanskog torte! Molimo Vas za poštovanje satnice!

Na sajtu TRON-a www.tron.org.rs nalazi se PRIJAVNI LIST. Poželjno je popuniti ga i poslati na mail klub@tron.org.rs ili na faks 024/544-744 , kako bi se smanjila gužva kod prijave na dan trke.

Satnica:

 • 09:00-10:30 Prijavljivanje i podizanje startnih brojeva i učesničkog paketa
 • 10:30-11:00 zabavni program, pozdravni govori
 • 11:00 START 4.TRON ROĐENDANSKOG POLUMARATONA I TRKE ZADOVOLJSTVA NA 5KM
 • 11:40 KRAJ 4.TRON ROĐENDANSKE TRKE ZADOVOLJSTVA 5 KM
 • 13:30 KRAJ 4.TRON ROĐENDANSKOG POLUMARATONA
 • 14:00 Proglašenje pobednika, ručak, druženje, zabava, rođendasko slavlje

Kategegorije: U polumaratonu: apsolutna, M-40, Ž-40, M-50, Ž-50, M-60 i više, Ž-60 i više. U trci zadovoljstva na 5km: apsolutna muška i ženska. Trkač koji ima plasman u apsolutnoj kategoriji, ne ulazi u plasman po kategorijma.

Nagrade: Prva tri mesta u apsolutnim kategorijama dobijaju pehare. Prva tri mesta po kategorijama dobijaju medalje. Svi učesnici koji istrče trku dobijaju diplome sa postignutim vremenom. Na sajtu www.tron.org.rs će biti objavljena slika učesnika sa postignutim vremenom!

3. Atletska Ultimate Nutrition Trka Prijateljstva 2011
16. Zimski maraton samoprevazilaženja u Nišu

Povezani članci

4 komentara. Leave new

 • Oće neko na Palić? Idemo kolima, imamo još dva mesta, troškovi prevoza – 600 din. za tamo i vamo (ako nas bude 4) ili 800 (ak’ nas je troje). Izbegavamo putarine, jer bolje da si pojedemo, popijemo nešto za te novce

  Odgovori
 • Evo ja 🙂
  Posalji mi kontakt telefon na e-mail djsnule@gmail.com pa se cujemo sutra (sreda) u toku dana da se dogovorimo…

  Odgovori
 • Maratonci i maratonke, biće najverovatnije još jedno mesto u autu (polazak iz BG) za sutrašnji polumaraton na Paliću, pa ako ima zainteresovanih, ostavite ovde kontakt telefon ili pošaljite na djsnule@gmail.com

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed