TrkeVesti

3. Noćni maraton u Novom Sadu: Hoću da trčim noću!

2 komentara

Trčanje.rs organizuje prevoz autobusom na 3. Noćni maraton u Novom Sadu. Ovo je sjajna prilika da putujemo zajedno, da se družimo i da istrčimo trku za koju smo se spremali mesecima. Obavezno povedite i navijače sa sobom jer nije važno da li neko trči ili ide da navija, svako može da se prijavi i da putuje Trčanje.rs veselim busom. Očekujem ludu atmosferu u autobusu 🙂 Prijavite se za prevoz na 3. Noćni maraton preko ovog linka ovde.

Polazak: Parking iza Sava Centra u 16:00h, 23. juna, subota

Povratak: Iz Novog Sada nazad krećemo kada poslednji maratonac iz našeg autobusa završi trku, najkasnije oko 2 sata posle ponoći

Cena prevoza:

  • Za članove Kluba Trčanje.rs 1300 dinara
  • Ostali 1800 dinara

Najkasniji rok za uplatu prevoza je ponedeljak 18. jun 2012. Uplata se može izvršiti svakog radnog dana od 11h do 17h u prostorijama Trčanje.rs u Gospodar Jovanovoj 33 i na redovnim treninzima Kluba.

Čitavom akcijom odlaska na 3. Noćni maraton koordinisaće Milan Miletić, trener Trčanje.rs-a. Za sve informacije kontaktirajte Milana na: milan@trcanje.rs

Avantura, snaga, izdržljivost, lepota, moć – neka tvoja čula osete maraton. Da ti srce kuca u ritmu noćne muzike, da ti disanje prati talase Dunava, trči pod zvezdama, trči 3. Noćni maraton u Novom Sadu!

Noćni maratoni su prava retkost u Evropi i svetu. Proteklih godina u Srbiji je maratonsko i rekreativno trčanje doživelo ekspanziju i to zahvaljujući masovnim medijima, internet forumima, sajtovima i sportsko-rekreativnim klubovima. Noćni maraton je prilika da se starim i novim trkačima omogući da učestvuju u trci koja je potpuno nesvakidašnja za naše prostore!

3. Noćni maraton u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba “Fruška gora”, održaće se u subotu, 23.6.2012. na Sunčanom keju u Novom Sadu. Start maratonske trke i start mini maratona je u 21h, dok će polumaratonci startovati jedan sat kasnije u 22h.

Noćni maraton čine sledeće trke:

  •  maraton (42,195km),
  •  polumaraton (21,095km),
  •  mini maraton (4km)
  •  Štafete će trčati isključivo maratonsku trku 42km (od 2 do 6 izmena)

Prijave i startnina

Trkači i trkačice mogu da se prijave onlajn na www.arkfruskagora.org.rs, ili na dan trke, u prijavnom centru u periodu od 17h do 19h.

Iznos kotizacije je 800,oo dinara i isti je za sve tri trke, osim što takmičari prijavljeni na dan trke u startnom paketu ne dobijaju majicu. Onlajn prijave su otvorene do 15.juna.

Pobednici sve tri trke, kako u muškoj, tako i u ženskoj kategoriji, dobijaju pehare i diplome, a pobednici polumaratona i maratona dobijaju i vredne robne nagrade.

Staza

Staza čitavom svojom dužinom prati tok Dunava, start i cilj sve tri trke je na novosadskom keju naspram fudbalskog stadiona FK Index. Krug je dugačak 7033m.

Kao prateći program održavaće se niz promocija drugih sportskih klubova iz Novog Sada i okoline (triatlon, orijentiring, capoeira, kendo, biciklizam i sl.) kao i reklmani štandovi svih onih koji su podržali samu manifestaciju. Celu trku će pratiti muzika sa razglasa, a komentator će publici prenositi utiske sa staze.

Uz prijavni centar će biti i info pult, kao i štand gde će posetioci moći da uzmu pamflete turističke organizacije Srbije i Novog Sada, kao i da kupe suvenire vezane za trku.

Na trci se očekuje oko 500 takmičara iz Srbije i susednih država: Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Slovenije i dr.

I ove godine, kao i prošle godine na 2. Noćnom maratonu u Novom Sadu, RRC Trcanje.rs učestvuje na noćnom maratonu u Novom Sadu, a trkači i trkačice koji su zainteresovani za organizovani prevoz iz Beograda mogu da se prijave ovde.

Mapa staze

Vidimo se na trci!

Info

3. trka “Merkur na Ušću“
Srebrna plaketa za Trčanje.rs od Vidovdanske trke [VIDEO]

Povezani članci

2 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed