Svi trkači su naši prijatelji, zato se ovo i zove Trka prijateljstva. Sa starta prošlogodišnje trke, Foto: Mr. BIG

Druga Trka prijateljstva održaće se u subotu, 19.06.2010. godine Kuli, sa početkom u 18 h. Organizator je AK Hajduk Maraton Tim Kula, sa Zdravkom Mišovićem na čelu. Kula je poznata po dugoprugašima, ali trka će biti napravljena za širu trkačku populaciju. U Trci prijateljstva se mogu oprobati kako vrhunski profesionalci, obični rekreativci, tako i oni koji vole sport ili žele da isprobaju svoje mogućnosti a nisu do sad trčali.

Prošle godine Veki i ja smo trčali na prvoj trci prijateljstva i sjajno se proveli, ove godine po rečima organizatora očekujemo sve to i mnogo više! Ono što Zdravko u ime organizatora obećava je svakako interesantna trka, jer će svi trkači imati isti tretman, biće tu nagrada, poklona, majica. Atmosfera bi trebalo da bude bude opuštena, domaćinska, uz mnoga prijatna iznenađenja.

Staza

Staza je dužine 6 km, kružna, potpuno asfaltna, obeležena na svaki kilometar. Stazu i učesnike na trci obezbeđuje MUP Srbije – Kula.  Za sporije učesnije je važno da znaju da je limit trke 2 sata, što je i više nego dovoljno da stazu pređete.

Prijava

Prijave se primaju pre starta već od 16:30 u prijavnom centru u centru Kule, caffe Dablin, Lenjinova ulica, neposerdno pored starta i cilja trke. Kotizacija za trku je simbolična i iznosi 150 dinara. Pravo učešća imaju svi uzrasti i kategorije na sopstvenu odgovornost. Kategorije: generalno žene – muškarci, vetarani +40,+50,+60,+70, veteranke.

Nagrade

Sve nagrade su novčane:

  • prvih 10 generalno muškarci,
  • prvih 5 generalno žene,
  • prvih 3 veterani/ veteranke  po koeficijentu.

Informacije

Prevoz nije organizovan, preporuka trkačima je da se dogovore i zajedno doputuju kolima. U tu svrhu, slobodno povedite raspravu u komentarima.

Svrha trke je animacija svih starosnih kategorija i polova za bavljenje sportom i rekreacijom, kao i druženje i drugačiji pogled na svet i život. Dođite i ranije da se družimo, upoznamo, razmenimo iskustva. Posle trke moći ćemo da popričamo kako smo se proveli na trci, jesmo li zadovoljni rezultatom, da se opustimo, družimo, upoznamo neke druge ljude i sportski i prijateljski duh koji vlada između trkača.

Prijaviti se možete i e-mailom, skinite [download id=”15″] i pošaljite ga na mejl zmisovic@yahoo.com

Kontakt

Zdravko Mišović
e-mail: zmisovic@yahoo.com
tel. 063 / 714-30-99

Svi ste dobro došli!