Trke

10. Ultramaraton Montenegro 2010

3 komentara
Detalj sa ULTRAmaratona Montenegro

Podgorički ultramaraton je tradicionalna manifestacija koja se održava u glavnom gradu Crne Gore već deseti put. Od 2007. godine trči se 50 umesto ranijih 100km, da bi trka bila atraktivnija kako za učesnike tako i za posmatrače. Trka će se održati u Podgorici, u subotu 27.marta 2010. godine sa početkom u 11 časova. Organizator ultramaratona je Atletski trkački klub “Podgorički maraton” na čijem je čelu je Milan Madžgalj.

Prijava

Na ULTRA-maraton se možete prijaviti popunjavanjem formulara na strani za prijavu na sajtu organizatora ili ih slati poštom ili faksom na adresu organizatora. Poslednji rok za prijave je: 20.03.2010. godine.

Startnina za ULTRA-maraton se ne plaća.

Nagrade

Pobednicima na 50 km u muškoj i ženskoj konkurenciji pripadaju pehari, medalje, diplome. Najbolje plasirani takmičar iz Crne Gore u muškoj konkurenciji dobija trofej “Mileta Božović”

[table id=72 /]

Veterani pobednici po kategorijama dobijaju:

  1. mesto 40 €, pehar i medalju
  2. mesto 30 €, pehar i medalju
  3. mesto 20 €, pehar i medalju

Svi učesnici ULTRA-maratona koji istrče ultra maraton dobijaju:

  • medalju
  • diplomu
  • 2 majice maratona
  • zahvalnicu
  • pehar

Staza

Staza je duga je 1000 m i sertifikovana je prema standardima IAAF, FAA i ASJ za trke na putu. Kontrolu staze izvršiće delegati ASCG pre starta ULTRA-maratona. Staza je kružna i trčaće se 50 krugova. Trči se ulicom – Bulevarom Crnogorskih serdara. Start i cilj su kod hotela “City”.

Trasa Ultramaratona

Smeštaj

Organizator će obezbijediti besplatan smeštaj u Š.C. “Sergije Stanić” (posebnu sobu za muškarce i sobu za žene). Oni koji žele da plate smeštaj to mogu učiniti u hotelu “City” na tel. 081 621 503.

Obaveštenje

Noć uoči starta – petak uveče u 20:00 časova u Hotelu “City” organizator će podeliti startne brojeve i večeru za sve učesnike. Po završetku trke u hotelu “City” biće u 18:00 časova zajednička večera i dodela priznanja – nagrada. U hotelu “City, po završetku takmičenja organizator će obezbediti po jednu sobu za muškarce i žene da se okupaju – istuširaju. Svi učesnici ULTRA-maratona treba da obave lekarski pregled.

Svaki takmičar trči na svoju vlastitu odgovornost.

Po završetku takmičenja organizator će poslati Bilten-rezultate na kućnu adresu ili mogu rezultate pogledati na trčanje.rs

Informacije i prijave

Atletski trkački klub “Podgorički maraton”, Milan Madžgalj,
Blok VI, ruske kule m-2/VII-50, 81000 Podgorica, Crna  Gora
fax: +382(0)20-206-690, sajt: www.maraton.co.me

Utisci sa treninga #3
Trčite BG polumaraton sa nama: nedelja 4/11

Povezani članci

3 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed