TriatlonVesti

World Triathlon Development pokreće seriju edukativnih webinara

1 komentar

Prvo izdanje nove serije vebinara za razvoj triatlona održaće se u četvrtak, 28. maja u 9 sati, s detaljnim pregledom preporuka za povratak na trening nakon perioda prekida u mnogim delovima sveta.

Dvostruka svetska prvakinja iz Australije i članica Kuće Slavnih svetskog triatlona, Emma Carnei i trener ASICS svetskog triatlon tima Vicent Beltran iz Španije podeliće svoja razmišljanja i savete o povratku na trening jer se ograničenja vezana za treninge postepeno ukidaju.

Dvostruka svetska prvakinja u Triatlonu Emma Carnei

Biće najviše 100 registrovanih učesnika za veliki veb seminar na Zoomu, a događaj se takođe može pratiti uživo na TriathlonLIVE.tv.

„Period izolacije izazvao je ljude na mnogo različitih načina. Neke su zemlje primenile strože mere, druge su bile fleksibilnije, ali u svakom slučaju, ovaj neočekivani scenarijo doneo je sa sobom novu„ normalnost “.

Za trenere i sportiste od vitalnog je značaja da razumeju sporedne efekte performansi koje je zaustavljanje izazvalo i da se fokusiraju na potrebe pojedinaca u treninzima, sa ciljem da ispune te specifičnosti i da budu spremni za sve što sledi. S našim prvim vebinarom želimo pružiti dalju podršku i smernice trenerima i sportistima kada započnu povratak na puni trening. “

Vicent Beltran

Da biste se prijavili za Zoom vebinar, sledite uputstva pre ponoći 27. maja. OVDE

Učesnici takođe mogu do tada da postave bilo kakva pitanja unapred putem development@triathlon.org.

TriatlonLIVE.tv možete pratiti ovde od četvrtka, 28. maja, 9:00 CEST

10 razloga zašto je OUTDOOR trening bolji
Otkazan Bostonski maraton zbog pandemije COVID-19
Tags:

Povezani članci

1 komentar. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed