Triatlon

Studio B: Škola triatlona

Nema komentara

Tokom avgusta meseca Beograđani su bili u prilici da se na savskom jezeru isprobaju u različitim sportskim disciplinama a danas i u triatlonu, disciplini koja ujedinjuje 3 sporta u jednom.

Završna trka 30 -tak polaznika održana je na Adi Ciganliji. Prvo su plivali 350 metara, pa su vozili bicikl 8 kilometara a onda trčali još dva. Novopečeni triatlonci kažu da je bavljenjem tim sportom, ili bilo kojim drugim, korak u zdrav život.

Ivan Miškeljin, polaznik škole triatlona, kaže da se bavi polumaratonom ali da je triatlon nešto sasvim drugo.“Triatlon je jedna nova stvar za mene, nova ljubav. Oduševljen sam, nemam reči“, ushićen je Ivan.

Škola triatlona organizovana je kao sastavni deo Prvog pokreta, besplatnog programa rekreacije za sve Beograđane.

Nemanja Radović, pomoćnik sekretara za sport naglašava da se Grad trudi da se ovim programom zainteresuju građani da se bave triatlonom.
Tokom leta, priliku da se bave sportom u okviru programa koji je organizovao sekretarijat za sport i omladinu, imali su i školaci i omladinci. Na raspolaganju su im bile besplatne škole fudbala, košarke, odbojke i drugih sportova.

Izvor: Studio B

Ceca Blažević: IronWoman Klagenfurt
Naš prvi triatlon

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed