Za kraj leta u Beogradu se sprema prava poslastica za ljubitelje triatlona, ali ne samo za njih. Bilo da dominiraš u sve tri discipline, plivanje, biciklizam, trčanje ili da preferiraš samo jednu od njih, neka triatlonska štafeta ove godine bude tvoj izbor na 11TRI Belgrade.

Nema sumnje da je super zabavno odraditi triatlon sa prijateljima. Tu su zajedničke pripreme, pa pravljenje taktike, pa dan D i uzbuđenje koje se deli, a onda slavlje i prepričavanje utisaka, gde ste se baš pokazali, a šta je moglo bolje…

Utisci za prošlogodišnjeg izdanja 11TRI – Draža

Prvi put sam učestvovao, a moja disciplina je bila bajk. To mi je ujedno do tada bila i najduža izvezena distanca! Posle trke sam se primio i ove godine učestvujem samostalno. Staza za bajs je dosta ravna i veoma brza. Kao tim, bilo je super.

Zašto baš štafeta i kako si našao ekipu?

Našli smo se u BRCu, tako nam se i zvala štafeta na trci. Za štafetu smo se odlučili jer smo hteli da učestvujemo, ali nismo bili dovoljno spremni za samostalno.

Štafeta je super, jer radiš za ceo tim i uvek dvojica navijaju za jednog dok radi svoju disciplinu.

Potraži kolegu

Ako ti ovo sve zvuči primamljivo, ali jednostavno nemaš baš najaktivnije prijatelje na svetu ili su aktivi, ali su dosta sporiji, a ti juriš vreme ili obrnuto, ne očajavaj! Ekipa okupljena oko 11TRI je ove godine otišla korak dalje u organizaciji ovog sjajnoj događaja te ti nudi priliku da učestvuješ u štafeti iako nemaš svoj tim. Kako? Lako!

Potraži kolegu je najnovija opcija na sajtu trke i omogućava ti da se bez tima prijaviš za disciplinu u kojoj si najbolji/a, a organizatori će umesto tebe pronaći ostatak tima. Prilično genijalno i originalno zar ne? Ono što je važno je da tokom prijave navedeš očekivano vreme završetka svoje discipline. Na osnovu tog podatka, organizatori ti traže adekvatne kolege.

Ne propusti priliku da budeš deo najuzbudljivije trke u regionu. Sada baš nemaš nikakav izgovor, tako da se vidimo na stazi!

planovi za trčanje