Trening

Proveri svoju telesnu kompoziciju i hidriranost!

Nema komentara

testiranje

To što smo rekreativci ne znači da našem treningu ne posvećujemo dovoljno pažnje. Svaki uvid u stanje našeg organizma nam je svakako dragocen, a sada imate priliku da se prijavite za testiranje telesne kompozcije i stepena hidriranosti, parametra koji su zaista važni priliom određivanja načina na koji se hidriramo na trci, i kao mera stanja našeg organizma. Neki od ovih rezultata mogu da vas iznenade! Pored testiranja, svi trkači će biti u prilici da probaju Hydrostar, sportsko piće namenjeno rehidrataciji sportista.

Požurite, jer je broj trkača ograničen strukturom samog testa.

Gde i kad?

Na Adi Ciganliji , 31.maja od 9 – 10 časova, kod kafića Koketa.  Ovo je lokacija namenski izabrana jer je blizu prolazne tačke mnogih trkača koji treniraju na jezeru.

Koketa se nalazi na makiškoj strani Ade, između kafića Sunset i Red Shoes

koketa

Šta se testira?

Testira se telesna kompozicija – posebnom  TANITA medicinskom vagom, koja radi po principu bioelektrične impendanse.  Proces je brz, efikasan i bezbolan. Mere se sledeći parametri:

tanita meri

Testira se stepen hidriranosti organizma – na osnovu urina pre i posle treninga stručan tim oko dr Milice Vukašinović Vesić  moći će da vam da odgovor na pitanje koliko tačno tečnosti gubite tokom dužinskog treninga, i koliko vam je tačno potrebno vode ili izotonika da pijete da biste ovu tečnost nadoknadili. Da bi ovaj rezultat bio precizan, potrebno je da se da urin pre i posle treninga trčanja. Za ove potrebe koristimo toalet kafića Koketa 🙂

Rezultati merenja na vagi se očitavaju odmah, a pisanim putem, uz rezultate hidiranosti ćete ih dobiti  u ponedeljak, 2.6.2014. na imejl adresu koju ste prijavili.

Kako da se prijavim?

Jednostavno popuni formu ispod, zbog ozbiljnosti procedure, broj je ograničen na 20 najbržih trkača i trkačica.

[cf]iframe[/cf]

Testiranje je anonimno, rezultate ćete dobiti na imejl koji ste ostavili, ali oni mogu biti korišćeni u svrhe objave rezultata i naučnog teksta, kao statistički podaci.

101 razlog da se odlučite za maraton – drugih 25
Pitajte Kouč Ivana – trcanje.rs TV
Tags: , , , , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version