Kako je nastao potaž od bundeve? Pričala sam vam u prošlom postu kako se borim sa namirnicama koje ne volim. ''Sakrijem'' ih u namirnice i jela koja volim i ta...
Skoro da sam sigurna da je svima problem da se odreknu slatkiša kada se odlučuju na zdravu ishranu. Naravno, mislim na čokolade, torte, bombone i slatke napitk...
U prošlom postu, takođe sam vam spomenula da i moj muž želi da promeni način ishrane. On je jedan od onih ljudi koji slave meso skoro isto kao i slatkiše, dok ...
članak koji ste najviše voleli i delili u januaru je blogpost Male Iv, o jednoj neobičnoj pasti. Sjajne slike i recepti su nam obojili mirise kuhinje tih dana. Podsetite se i ponovite :)
Uveliko smo zašli u februar, što znači da imamo još samo mesec i kusur dana do pravog proleća. A proleće znači skidanje kamuflažnih slojeva odeće sa sebe, vraća...
Mediteranska kuhinja nije nikakav pomodarski trend već tradicionalan način pripreme hrane koji umnogome počiva na upotrebi povrća, voća, ribe i morskih plodova,...
Prošlo je malo više od mesec dana od kako sam se pridružila ekipi sa trcanje.rs. Taman se zatvorio jedan krug, jedan proces, a evo, bliži se i kraj ove godine. ...
Upala mišića je uveliko prošla, pa sam došla do sedmice kada ubacujem i vežbanje van trčanja. Kako utorkom, četvrtkom i subotom trčim, ponedeljak, sreda i petak...
U utorak sam trčala prvi put na snegu! I to ne po očišćenoj stazi, sa snegom koji se nalazi tu i tamo samo radi boljeg doživljaja Beograda zimi, već po pravom s...
Često mi se dešava da sam se dobro naspavala, ali već nakon doručka klonem i osećam se umorno. Onda zastanem i počnem da se preslišavam zašto je to tako - pa do...
Huh, juče je bio jedan od onih dana kada mi ništa nije išlo od ruke! Sve sam bila smislila, i koncept posta i recept koji ću napisati i vreme do kada će sve to ...
Znate kako kada sami sebi nešto obećavamo, uvek kažemo: ''Krećem od ponedeljka'', ''Samo do prvog, a onda počinjem sa...'' ili ''Rešila/rešio sam da od nove god...
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno te kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših internet stranica prihvatate upotrebu kolačića.PrihvatamNe prihvatam