Škola trčanja Subotica

Treneri

Ildiko Fabo je rođena u Subotici 1975. Diplomirala na Sportskoj Akademiji u Beogradu 2005, za trenera u biciklizmu. 2011 je stekla diplomu na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača, kao vaspitačica. Bavila se biciklizmom od 1991 do 2002 dobitnih raznih priznanja, član reprezentacije Srbije i sedmostruka je državna prvakinja u svim disciplinama. Radila je kao trener u Biciklističkom klubu “Spartak” Subotica. Trčanjem počela da se bavi 2003 i dan danas je aktivna i u trčanju a međuvremenu i u triatlonu, sa zapaženim rezultatima. Pohađala osnovni i napredni kurs Chi Runninga u Budimpešti, radi sticanja pravilne tehnike trčanja bez povreda. Trenutno radi kao administrativni radnik na učiteljskom fakultetu u Subotici. Pored toga se bavi razvijanjem motoričkih sposobnosti dece od 3 do 7 godina.

Silvia Keseg je lekar specijalista sportske medicine, zaposlena u Specijalnoj bolnici za fizikalnu medicinu “Banja Kanjiža”. Trenutno na master studijama “Fizička aktivnost, zdravlje i terapija vežbanjem”. Entuzijasta trčanja, joge i zdravog načina života. Od 2015. godine rekreativno trčanje postalo deo njenog svakodnevnog života zahvaljujući Beogradskoj školi trčanja.

Subotica trči i zimi!

Letnja škola trčanja se nadovezuje na zimsku. Subotica ne staje!

Zbog velikog uspeha letnje škole trčanja, program se nastavlja i zimi.

Dođite na upis, 4. decembra od 18h na Učiteljski fakultet, da čujete sve o programu, upoznate članove i trenerski tim i upišete se u zimski semestar!

Lokacija i termini:

  • Utorak 19h, Hala sportova
  • Četvrtak 18h – BESPLATAN promo trening iz Đak radnje (Shoppi retail park)
  • Nedelja 9h, Dudova šuma

 

Cena

2000,00 RSD mesečno. Cena za PET MESECI TRENINGA, sa popustom na dan upisa: 8000 RSD

Kontakt

Telefon: 064 – 2254760 i  064 – 1246926
E-mail: kontakt@trcanje.rs

PRIJAVI SE Pitanja i odgovori