Škola trčanja Subotica

Treneri

Ildiko Fabo je rođena u Subotici 1975. Diplomirala na Sportskoj Akademiji u Beogradu 2005, za trenera u biciklizmu. 2011 je stekla diplomu na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača, kao vaspitačica. Bavila se biciklizmom od 1991 do 2002 dobitnih raznih priznanja, član reprezentacije Srbije i sedmostruka je državna prvakinja u svim disciplinama. Radila je kao trener u Biciklističkom klubu “Spartak” Subotica. Trčanjem počela da se bavi 2003 i dan danas je aktivna i u trčanju a međuvremenu i u triatlonu, sa zapaženim rezultatima. Pohađala osnovni i napredni kurs Chi Runninga u Budimpešti, radi sticanja pravilne tehnike trčanja bez povreda. Trenutno radi kao administrativni radnik na učiteljskom fakultetu u Subotici. Pored toga se bavi razvijanjem motoričkih sposobnosti dece od 3 do 7 godina.

Silvia Keseg je lekar specijalista sportske medicine, zaposlena u Specijalnoj bolnici za fizikalnu medicinu “Banja Kanjiža”. Trenutno na master studijama “Fizička aktivnost, zdravlje i terapija vežbanjem”. Entuzijasta trčanja, joge i zdravog načina života. Od 2015. godine rekreativno trčanje postalo deo njenog svakodnevnog života zahvaljujući Beogradskoj školi trčanja.

Subotica trči!

Letnja škola trčanja se nadovezuje na zimsku. Subotica ne staje!

Zbog velikog uspeha letnje škole trčanja, program se nastavlja i zimi.

Dođite na upis, 5. maja od 11h na Učiteljski fakultet, da čujete sve o programu, upoznate članove i trenerski tim i upišete se u letnji semestar!

Lokacija i termini:

  • Utorak 19h, Hala sportova
  • Četvrtak 19h – BESPLATAN promo trening iz Đak radnje (Shoppi retail park)
  • Nedelja 9h, Dudova šuma

 

Cena

2000,00 RSD mesečno. Cena za ŠEST MESECI TRENINGA, sa popustom na dan upisa: 10,000 RSD

Kontakt

Telefon: 064 – 2254760 i  064 – 1246926
E-mail: kontakt@trcanje.rs

PRIJAVI SE Pitanja i odgovori