Škola trčanja Subotica

Subotica trči!

Pozivamo vas da trenirate sa nama 3 puta nedeljno, da zajedno napravimo prve trkačke korake i da vas spremimo za prvi nastup na Beogradskom maratonu na 5 ili 21km. Upisujemo 4. semestar Škole trčanja!

Trenerski tim vas čeka na upisu da odgovori na sva vaša pitanja.

7. decembar Štrosmajerova 11. Učiteljski fakultet

Treneri

Ildiko Fabo je rođena u Subotici 1975. Diplomirala na Sportskoj Akademiji u Beogradu 2005, za trenera u biciklizmu. 2011 je stekla diplomu na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača, kao vaspitačica. Bavila se biciklizmom od 1991 do 2002 dobitnih raznih priznanja, član reprezentacije Srbije i sedmostruka je državna prvakinja u svim disciplinama. Radila je kao trener u Biciklističkom klubu “Spartak” Subotica. Trčanjem počela da se bavi 2003 i dan danas je aktivna i u trčanju a međuvremenu i u triatlonu, sa zapaženim rezultatima. Pohađala osnovni i napredni kurs Chi Runninga u Budimpešti, radi sticanja pravilne tehnike trčanja bez povreda. Trenutno radi kao administrativni radnik na učiteljskom fakultetu u Subotici. Pored toga se bavi razvijanjem motoričkih sposobnosti dece od 3 do 7 godina.

Silvia Keseg je lekar specijalista sportske medicine, zaposlena u Specijalnoj bolnici za fizikalnu medicinu “Banja Kanjiža”. Trenutno na master studijama “Fizička aktivnost, zdravlje i terapija vežbanjem”. Entuzijasta trčanja, joge i zdravog načina života. Od 2015. godine rekreativno trčanje postalo deo njenog svakodnevnog života zahvaljujući Beogradskoj školi trčanja.

Lokacija i termini:

  • Utorak 18h, Dudova šuma
  • Četvrtak 18h na parkingu Mega Rode, ispred Intersportove prodavnice.
  • Nedelja 9h, Dudova šuma

Cena

2000,00 RSD mesečno. Cena za PET MESECI TRENINGA, sa popustom na dan upisa: 8,000 RSD

Kontakt

Telefon: 064 – 2254760 i  064 – 1246926
E-mail: kontakt@trcanje.rs

PRIJAVI SE Pitanja i odgovori