Connect with us

Hi, what are you looking for?

Škola trčanja Subotica

Pozivamo vas da trenirate sa nama 3 puta nedeljno, da zajedno napravimo prve trkačke korake i da vas spremimo za prvi nastup na maratonu, na 5 ili 21km. Trčanje.rs Škola trčanja Subotica upisuje 11. generaciju i nove grupe u Subotica Road Runners!

O treneru

Ildiko Fabo je rođena u Subotici 1975. Diplomirala na Sportskoj Akademiji u Beogradu 2005, za trenera u biciklizmu. 2011 je stekla diplomu na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača, kao vaspitačica. Bavila se biciklizmom od 1991 do 2002 dobitnih raznih priznanja, član reprezentacije Srbije i sedmostruka je državna prvakinja u svim disciplinama.

Radila je kao trener u Biciklističkom klubu “Spartak” Subotica. Trčanjem počela da se bavi 2003 i dan danas je aktivna i u trčanju a međuvremenu i u triatlonu, sa zapaženim rezultatima. Pohađala osnovni i napredni kurs Chi Runninga u Budimpešti, radi sticanja pravilne tehnike trčanja bez povreda. Trenutno radi kao administrativni radnik na učiteljskom fakultetu u Subotici.

Pored toga se bavi razvijanjem motoričkih sposobnosti dece od 3 do 7 godina.

Škola trčanja Subotica – Lokacija i termini

  • Utorak 19h, Dudova šuma
  • Četvrtak 19h na parkingu Mega Rode, ispred Intersportove prodavnice.
  • Nedelja 8h, Dudova šuma

Cena

2.500,00 RSD mesečno. 

Datum upisa

Datum upisa je 10. maj 19h Dudova šuma. Potrebno je da se prijavite na linku ispod pre upisa.

Kontakt

Telefon: 064 – 2254760
E-mail: ildiko@trcanje.rs


Subotica Road Runners 

Proram za naprednije trkače i trkačice

Road Runners program je namenjen naprednijim polaznicima škole trčanja, kao i  individualcima koji su već u trčanju duže vreme.

Polaznici škole trčanja obično kreću bez iskustva i njihov cilj je da na kraju kursa istrče bar jedan polumaraton ili da sat vremena trče kontinuirano bez naprezanja.

Ljudi koji su već odavno u trčanuju ne vide potrebu da se upišu u školu, a polaznici koji uspevaju da istrče jedan ili dva polumaratona željni su napretka.

Kako vreme odmiče i kako trkači postaju pravi trkači sve više mi postavljaju pitanja i šta posle škole?

Od 2019. godine krenuli smo sa naprednijim programom čiji cilj ima da istrčite svoj najbolji polumaraton, postavite svoj lični rekord na 5 ili 10km a i da se pripremate za maraton.

Opcione trke su pre svega Subotički polumaraton, 5 i 10km na istoj, Beogradski polumaraton, a sezonu završavamo na Apatinskom ili Ljubljanskom polumaratonom/maratonom. 

Kako izgleda program?

Napredni treninzi su koncipirani tako da pored 3 treninga nedeljno uvodimo još jedan trening samo za vežbe snage i samim time ojačavamo telo i popravljamo tehniku.

Lokacije i termini treninga

  • Utorak 19h, Dudova šuma
  • Četvrtak 19h na parkingu Mega Rode, ispred Intersportove prodavnice.
  • Nedelja 9h, Dudova šuma

Cena na mesečnom nivou: 2500 dinara

Napredni trkači već imaju jasno isplaniranu sezonu, konkretne trke na kojima žele da učestvuju tačno znaju koje trke su im prioriteti.

Nije isto trčati onako iz zadovoljstva bez nekih ciljeva ili trenirati trčanje. Tu vam nudimo podršku.

škola trčanja subotica ekipa

Metodologiju treniranja nećemo menjati, naglasak je na pravilno izvođenim vežbama zagrevanja, glavnom delu treninga i na odgrevanju sa istezanjem.

Treninge sastavljamo po mogućnosti trkača a princip kontinuiranosti nam je i dalje uprvom planu.

Da bi ste napredovali najbolja investicija vam je trener, čak i online ako ne može drugačije, a druga najbolja investicija je trening grupa sa trenerom.

Bilo da želite da oborite lični rekord na 21km, unapredite specifičnu snagu za trčanje, isprobate triatlon ilimaraton, tu smo da trenirate bolje!

škola trčanja subotica

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...