Škola trčanja Novi Sad

Priprema za prvih 10km, priprema za polumaraton, priprema za maraton i jutarnja trčanja. Upiši se u zimski semestar i istrči svoju prvu ili svoju najbolju trku na jesen!

Trenerski tim vas čeka na upisu da odgovori na sva vaša pitanja!

UPIS je 1. juna u 21:00h, Jovana Cvijića 46, Novi Sad

Trenerski tim

Pomoćni trener Žaklina Žigmanović – Trenutno završava Fakultet Sporta i Fizičkog Vaspitanja u Novom Sadu, gde će kasnije da preusmeri kineziterapiju. Aktivno se bavila sportom, 6 godina borilačkog sporta, gde je na samom početku postigla veoma dobre rezultate, a sada se bavi i atletikom. Posebna ljubav i specijalnost su joj kratke deonice. Ove godine završila je i nutritivni kurs. “Noge su samo sredstvo, srce je gorivo.”

Pomoćni trener Ivana Klevernić Vujić – Mama dvoje dece, sa nekada preko 20 kg viška uz trčanje i dodatne treninge dovela je svoju figuru, svoju kondiciju, snagu i zdravlje na najbolju životnu formu. Diplomirani je pedagog ali je prethodnih godina završila više kurseva iz oblasti fitnesa, joge, trčanja i kurs za operativnog personalnog trenera. Na svakoj narednoj trci obara svoje prethodne rekorde i ne tako retko osvaja medalje na srednjim distancama.

Organizator Škole Trčanja Novi Sad je Žarko Marjanović, osnivač fitnes centra Fit Complete od 2014. Završio je srednju fizioterapeutsku školu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Master sportske medicine. Žarko je radio 3 godine u Ister sport i velnes centru i 4 godine u World Class fitnes centru kao personalni trener, trener grupnih programa i kondicioni trener. Nakon studija stalno se unapređuje kroz kurseve iz fitnesa (TRX personal i group, Lessmills body attack, core, functional training, nutritivni kurs…).

Lokacija i termini letnjeg semestra

  • utorak 19.00h, početak keja kod mornarice
  • četvrtak 19.00h, početak keja kod mornarice
  • petak 20.00h, sala Jovana Cvijića 46, ceo trening snaga + strečing dodatno 1h (fakultativno)
  • nedelja 09.00h, sala Jovana Cvijića 46 – sala – kej/ svake druge nedelje Kamenički park

Ukoliko ne stignete da istrčite neki od termina istrčaćete ga kod kuće (trener postavlja mesec dana unapred plan i program).

Ulaskom u drugi mesec svaki član dobija majicu kluba i na taj način i zvanično postaje deo ekipe :)

Članarina

Mesečna: 2500,00 RSD
Semestar (6 meseci): 12.000 RSD 

Kontakt

Telefon: 063-569404
E-mail: zarko.marjanovic@trcanje.rs

FAQ