Dobrodošli u Školu trčanja, polugodišnji grupni program vežbanja na otvorenom u 17 gradova Srbije koji totalne početnike i početnice u trčanju pretvara u trkače, ljude koji uživaju u sebi i uzimaju više od života!

Škola trčanja Srbija u brojkama: 4 godine postojanja, preko 3500 zadovoljnih školaraca, stotine nezaboravnih trka i hiljade zabavnih treninga.

Kada si poslednji put potrčala/o? Verovatno se odavno premišljaš da počneš ponovo? Možda već trčiš neredovno i treba ti društvo i stručna podrška da pređeš na sledeći nivo?

Strah te je da će te boleti kolena, da nećeš dobro izgledati u helankama, da ćeš biti najsporija/i i da će se drugi osmehivati kada trčiš ulicama svoga grada?

Plašiš se da opet nećeš uspeti? Da je Škola trčanja samo još jedan fitnes koji ćeš probati i od koga ćeš odustati čim se jave neplanirane obaveze u školi, na poslu, mala prehlada, putovanje na more..

A kako bi se osećala/o, da za pola godine stekneš naviku treniranja, upoznaš sjajno društvo, istrčiš svoju prvu trku, prođeš kroz cilj raširenih ruku i okitiš se medaljom na kraju trke?

Upis je u toku!

IZABERITE SVOJU LOKACIJU

Proverite da li je Škola trčanja došla i u vaš grad!

ISKUSTVA ŠKOLARACA

Pročitajte što su o školi trčanja napisali polaznici.

TRENERI PIŠU