Connect with us

Hi, what are you looking for?

Trčanje.rs Škola trčanja

blank

Dobrodošli u Školu trčanja, polugodišnji grupni program vežbanja na otvorenom u 17 gradova Srbije koji totalne početnike i početnice u trčanju pretvara u trkače, ljude koji uživaju u sebi i uzimaju više od života!

blank

Kada si poslednji put potrčala/o? Verovatno se odavno premišljaš da počneš ponovo? Možda već trčiš neredovno i treba ti društvo i stručna podrška da pređeš na sledeći nivo?

Strah te je da će te boleti kolena, da nećeš dobro izgledati u helankama, da ćeš biti najsporija/i i da će se drugi osmehivati kada trčiš ulicama svoga grada?

Zaboravi na sve prepreke i kreni da trčiš i treniraš trčanje u Srbiji.

ŠKOLA TRČANJA U BROJKAMA

7

GODINA POSTOJANJA

100

NEZABORAVNIH TRKA

3500

ZADOVOLJNIH ŠKOLARACA

Aktivni gradovi

BRC Škola trčanja u Begradu

Autorski program “Škole trčanja” kreirao je Ivan Radenković, trener Beogradskog trkačkog kluba. Program se sprovodi od 2013. godine. Više od 10 generacija i 3500 zadovoljnih sugrađana je završilo ovaj program.

TRS Škola trčanja Subotica

Ildiko Fabo ili kraće Ildi je žena zmaj, preko dana radi u osnovoj školi a popodne se pretvara u triatlonku i trenericu Škole trčanja u Subotici. Više od 100 ljudi je zadovoljno treniralo i trenira sa njom.

TRS Škola trčanja Novi Sad

Škola trčanja u Novom Sadu pod rukovodstvom je sjajnog trenera i čoveka, posvećenog zadovoljstvu trkača i njegovih vežbača u Fit Complete teretani. Njegovo ime je Žarko Marjanović i često ćete ga videti na trkama kako se smeje i vodi svoju grupu trkača.

Plašiš se da opet nećeš uspeti? Da je Škola trčanja samo još jedan fitnes koji ćeš probati i od koga ćeš odustati čim se jave neplanirane obaveze u školi, na poslu, mala prehlada, putovanje na more..

Iskustva trkača i trenera

A kako bi se osećala/o, da za pola godine stekneš naviku treniranja, upoznaš sjajno društvo, istrčiš svoju prvu trku, prođeš kroz cilj raširenih ruku i okitiš se medaljom na kraju trke?

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...