** SidebarVesti

5 novih mera zbog kojih će učesnici SBR serije biti zeleniji od drugih zaposlenih

Nema komentara

Bilo da organizujete jedan sportski događaj, ili seriju istih, neophodno je definisati standarde koje će vaši dobavljači, kolege, i svi angažovani na projektu poštovati. Informisati sve uključene u organizaciju i realizaciju koji su to aspekti koji su obavezni (minimalni), koji su prihvatljivi, i ono čemu težimo u potpunosti kada bismo imali best case scenario.

Zašto je ovo važno?

Standardizacijom i uvođenjem minimalnih zahteva za organizaciju, podižemo događaj na najviši nivo. Iz godine u godinu pratimo napredak i razvoj, uviđamo šta možemo unaprediti, koje novine implementirati, testirati. Njih smatramo zvezdom vodiljom, kao i kontrolom kvaliteta koji je direktan odraz vašeg događaja – brenda.

Kako imamo standarde i “Minimal requirements” vezane za produkciju trka, tako sada želimo da standardizujemo još jedan važan aspekt naših događaja – implementirane mere održivog razvoja. Zašto je važno da standardizujemo održivu temu na nivou cele serije? Želimo da svi učesnici, u bilo kom gradu imaju isti doživljaj koji je na kvalitetnom nivou iza kojeg mi kao organizatori stojimo.

Standardi održivog razvoja na SBR trkama

Prvi put smo standardizovali ovaj aspekt događaja. U nastavku možete pogledati na koji način smo mi to uradili, a vi to možete prilagoditi svojim potrebama i mogućnostima:

 

Nismo podelili u predložene tri grupe kao što to radimo kod standarda produkcije na nivou cele serije, zato što je ovo prva godina da smo sve stavii na papir. 2023. godine smo testirali, učili, grešili, dobijali ideje. Ove godine delamo planski.

Smatramo da ovo jeste dodatni posao, međutim, posao koji je uslov za plansko unapređivanje događaja, i jedini način kontrole kvaliteta ukoliko imate različite partnere sa kojima sarađujete.

Preuzeto sa: Serbia Business Run

 

Konfuzija obeležila polumaraton Merida u Meksiku. Trkač pobedio na polumaratonu ali mu organizatori nisu verovali. VIDEO
Senzacija Kineske duvanske industrije ujka Čen diskvalifikovan zbog pušenja na trci
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed