Škola trčanja Šabac

Šabac trči ovog leta!

Treniraj triputa nedeljno i spremaj se za Beogradski polumaraton u oktobru!

Trener

Srđan Kojadinović je profesor fizičkog vaspitanja i diplomirani trener atletike. Diplomirao je na Fakultetu fizčke kulture u Novom Sadu 2000.godine. Ima 16 godina radnog staža u školi. Operativni trener za rukomet i instruktor plivanja. Dvanaest godina jer radio kao rukometni trener u više klubova.

Srđan je trenutno angažovan u Vaterpolo klubu Šabac, na poslovima obuke neplivača i plivačkih tehnika. Nekada aktivan atletičar, juniorski državni prvak na 3000m stipl, trčao polumaratone i maratone. Najbolje vreme u polumaratonu 1.11.18, a u maratonu 2.35.09. Rekreativno se i danas bavi trčanjem.

Antonić Borko rođen 18.08.1975.godine, u Šapcu. Osnovnu i srednju školu završio u Šapcu, a Fakultet fizičke kulture u Novom Sadu. Radi u OŠ “Janko Veselinović” u Šapcu, kao profesor fizičkog vaspitanja.

Trenirao je atletiku sedam godina. Kao član reprezentacije 1994. godine osvojio srebrnu medalju na Balkanskom krosu u juniorskoj konkurenciji. Iste godine bio je učesnik i Svetskog prvenstva u krosu.

Kao atletski trener i sportski direktor radi već osam godina u atletskom klubu „AŠK-Tempo“ u Šapcu. Njegovi atletičari, u predhodnih nekoliko godina osvojili su šest balkanskih medalja, i na desetine medalja na državnim prvenstvima u krosu i na srednjim prugama.

Termini i lokacija

  • Utorak  20:30 gradski stadion
  • četvrtak od 20:30gradski stadion
  • nedelja od 1o sati Letnjikovac

Cena

1500,00 RSD

Kontakt

Telefon: 063/312-309
E-mail: kontakt@trcanje.rs

PRIJAVI SE Pitanja i odgovori