Rezultati trka

Novosadski polumaraton 2015 – rezultati

8 komentara

Rezultati dostupni na sledećem LINKU

Novska skalinada 2015 – rezultati
Nezvanični rezultati 28. Međunarodnog polumaratona „IMEL GROUP“ – Ušće 2015.

Povezani članci

8 komentara. Leave new

 • Malo im je sajt nepregledan, ali koliko vidim polumaratonsku trku je završilo 443 muškaraca i 136 žena.
  Inače, objavljeni su rezultati i ostalih trka koje su bile održane tada (10 km, štafeta itd)..

  Odgovori
 • Malo nepregledan sajt?. Malo je neprofesionalan. Ovo u stvari nije ni amaterizam…

  Odgovori
 • Polumaraton je bio odlicno organizovan. Atmosfera je bila vesela i pozitivna. Jedina zamerka je sporo objavljivanje rezultata i stvarno slab web site. Cudi me da pored tolikog broja volontera nije bilo nekog ko bi to malo popravio.
  Smesno je bilo sto je RTS tog dana u sportskom delu dnevnika imao peto-minutnu detaljnu reportazu o nekom bezveznom turniru malog fudbala gde su ucestvovali i ocigledno se zezali neki debeli amateri, a o medjunarodnoj trci sa 1000 ucesnika ni pomena. I to u zemlji u kojoj se cak i u najvisem rangu igra trecerazredni fudbal.

  Odgovori
 • Po meni, skroz amaterski odradjeno. Prvo kasne sa objavom rezultata, drugo rezultati su netacni. Izgleda da su neke devojke skratile trku za ceo krug i nasle se u prvih deset nezasluzeno a da to niko od brojaca nije primetio.

  Odgovori
 • Na troje je trcalo i obzirom da imamo Garmine primetili smo sledece: Vreme nam je izracunato TACNO od momenta starta do momenta prolaska ISPOD sada, na ciljnoj kapiji. Znaci racunato nam je i prvi 30 sekundi hoda iako su senzori bili na startnoj kapiji??? i na cilju senzori nisu bili ispod sata na drugoj kapiji vec 20ak metara pre toga. Zbirno, nama je izracunato 30ak sekundi vise.

  Odgovori
 • Na troje je trcalo i obzirom da imamo Garmine primetili smo sledece: vreme nam je izracunato TACNO od momenta starta do momenta prolaska ISPOD sata, na ciljnoj kapiji. Znaci racunato nam je i prvi 30 sekundi hoda iako su senzori bili na startnoj kapiji??? i na cilju senzori nisu bili ispod sata na drugoj kapiji vec 20ak metara pre toga. Zbirno, nama je izracunato 30ak sekundi vise.

  Odgovori
  • Ja sam koristio Endomondo aplikaciju, uključio sam je kada sam prošao kroz startnu kapiju, isključio kada sam prošao kroz cil i sa zvaničnim rezultatom sa sajta meni se pojavila razlika samo 2 sekunde, što je zanemarljivo. A gde su bili senzori, od silnog adrenalina nisam ni primetio 🙂

   Odgovori
 • Evo rezultati i Oktobarskog Novosadskog maratona

  https://drive.google.com/file/d/0B4jdryeWqaXYc1ZWblBrVE9iMUE/view

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed