Trkači reporteri

Prelepi Ohrid očima trkača – Reportaža sa drugog Ohrid Trčat

Nema komentara

Pred vama je reportaža pobednika jedne od naših Insta Story nagradnih igara.

Drugi po redu “Ohrid Trčat” održan 3. juna, podeljen je u tri trke: trka od 5 kilometara za rekreativce, trka od 10 kilometara i tim bilding trka.

Po rečima organizatora broj takmičara naglo raste. Ove godine je bilo preko hiljadu trkača, ali su oni to spremno dočekali.

Pre početka trke na startu je bilo grupno zagrevanje i upoznavanje sa ostalim takmičarima.

Trka je počela u 10:00 i svi trkači su bili spremni da daju sve od sebe i da dokažu sebi da mogu.

Startni paket

Oko startnog paketa organizatori su se baš potrudili. U njemu se nalaze: vitamini (B kompleks, magnezijum…), OhridTrčaT majica, startni broj sa čipom i puno flajera za druge trke u Makedoniji.

U toku trke postoje 3 ili 4 mesta gde možete da uzmete vodu i voće (limun i banane), a posle trke vas čeka paket sa sendvičem, vodom i voćem.

Ova trka je prilika da se grad upozna na malo drugačiji način

Staza trke je veoma zanimljiva od prolaska pored jezera do penjanja kroz stari grad. A publika kroz celu stazu  daje snagu za finiš trke.

Trka na 1o kilometara ima jednu veliku uzbrdicu preko koje se prelazi dva puta. Uzbrdica se nalazi na ulasku u stari grad, ostatak staze je ravan.

Energiju za završetak trke davali su nam i ljudi koji su svirali i puštali muziku pored staze, a i volonteri koji su nas zbog velike vrućine polivali vodom, kako bi nas rashladili.

Photo credits: agenda.mk

Na kraju sam se izborio sa samim sobom i uspeo sam da završim trku, kao i uvek nakon prolaska kroz cilj i uzimanja medalje bol i umor nestaju.

Zahvaljujem se portalu www.trcanje.rs i organizatorima OhridTrcaT što su mi omogućili da učestvujem u ovoj trci, uživao sam i planiram da učestvujem i sledeće godine.

Belgrade Business Run 2018. – pogled na trku iz ugla volontera
Ostrovica Treking! – promotivno kolo Treking lige Srbije!
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed