Trkači reporteri

Novi Sad je trčao Biznis Run – a sve je to izgledalo ovako:

Nema komentara

Desila se jedna jako dobra stvar za trčanje, uspešno je pokrenuta prva SERIJA biznis trka.

Nakon Beograda i Novi Sad bio centar najvećeg tim bilding događaja u Srbiji. Tačno 607 zaposlenih iz 50 društveno najodgovornijih kompanija iz Novog Sada učestvovalo je u prvoj poslovnoj trci Novi Sad
Business Run.

U timskoj trci na 5 km takmičili su se timovi iz kompanija koje posluju u Novom Sadu ili okolini. Svaki učesnik trke bio je, ujedno i pobednik, jer je medalja bila deo svakog startnog paketa.

Spektakularnom trkom i timskim duhom zaposleni su pokazali kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci pokazali kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Osim što su pokazali svoje trkačko umeće, zaposleni su proveli nezaboravno vreme sa svojim kolegama uz besplatan koncert, timsko fotografisanje i poslovno umrežavanje sa kolegama iz drugih kompanija.

Pobednici trke Novi Sad Business Run su kompanije OTP BANKA SRBIJA A.D
NOVI SAD, FITNES KLUB FIT COMPLETE (naši partneri za školu trčanja u Novom Sadu)i RT-RK DOO.

Najbolji u muškoj konkurenciji bio je Aleksandar Vukmirović iz OTP banke a.d. Novi Sad, a u ženskoj konkurenciji najbolja je bila Dragana Dokmanović iz Naftne industrije Srbije.

Sve rezultate možete da vidite na linku

Start trke Novi Sad Business Run dao je olimpijac Mihail Dudaš, a veliki broj Novosađana, uspešnih sportista i pojedinaca bili su ambasadori ove trke, gde se posebno ističu Ognjen Stojanović, desetrostruki balkanski šampion u triatlonu i Aleksandar Radukin, strastveni trkač i osnivač
najuspešnije digitalne marketinške agencije u Novom Sadu.

Nakon trke najbolju trkačku žurku i besplatan koncert za Novosađane i sve goste Novi Sad Business Run-a održao je bend Justin Case.

Olimpijac Mihail Dudaš, pre nego što je dao start trke je izjavio:

„Izuzetno mi je drago da sam ove godine promoter Novi Sad Business Run-a. Ova trka ima značaj iz više aspekata: kao afirmacija sporta, zdravog života, zajedništva i tim bildinga. Kroz ovakav događaj svi učesnici pokazuju koliko im je stalo do kompanije u kojoj rade“.

Veroljub Zmijanac, inicijator projekta i Predsednik Beogradskog trkačkog kluba nam je pred početak trke rekao:

„Kada smo odlučili da najveći sportsko-kompanijski događaj u Srbiji započnemo u Vojvodini u Novom Sadu, nismo znali kako će poslovna zajednica Novog Sada reagovati. Oduševljeni smo inicijativom svih kompanija učesnica da ovaj događaj iskoriste za unapređenje poslovne kulture na svom radnom mestu. Timovi koji treniraju i slave zajedno, postižu i sjajne poslovne uspehe
zajedno“,

istakao je Zmijanac nakon upravo završene Novi Sad Business
Run trke.

Novi Sad Business Run podržali su Privredna komora Srbije, Srpska Asocijacija Menadžera, InterSport, Dva Štapića, Telegraf, a humanitarni partner događaja je organizacija „Čepom do osmeha“.

Glavni i naslovni sponzor Serbia Business Run-a je Erste Banka koja je pobednicima
darivala vredne poklon pakete.

Drugi Kostolački polumaraton – izveštaj sa Trke legionara!
Upoznaj je trčanjem! Kako je izgledao 3. Zrenjaninski polumaraton?
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed