Connect with us

Hi, what are you looking for?

Promo

Suunto World Vertical Week 2021

suunto world vertical week

Suunto je pozvao sportiste širom sveta da se priključe izazovu World Vertical Week i za nedelju dana postignu što veću razliku u nadmorskoj visini kroz svoje aktivnosti.

Suunto poziv za vertical week 2021

Ideja je jednostavna: želimo da podstaknemo ljude da izađu i uživaju u izazovu uzbrdica. Nije važno koja je vrsta aktivnosti. Možete da trčite, vozite bicikl, skijate ili radite bilo koju aktivnost koju pokreće čovek. Posle nedelje videćemo koja je nacija i koja vrsta aktivnosti imala najveći uspon.

Priključite se i vi!

Akciju možete da podržate deljenjem svoje vertikalne sedmice pomoću prekrivajućih slika podataka kreiranih pomoću aplikacije Suunto tokom nedelje (1. – 7. Marta).

Molimo vas da koristite #verticalweek i tagujete @suunto

Ako ste aktivni na Stravi (ili bilo kojoj drugoj relevantnoj sportskoj zajednici), bilo bi sjajno ako biste i vi mogli da:

  • Dodate naziv vertikalne nedelje u neke aktivnosti (poput „Trening za Suunto World Vertical Week“, „Suunto World Vertical Week, dan 1“ ili slično)
  • Tokom Vertikalne nedelje dodajte toj aktivnosti sliku kreiranu pomoću aplikacije Suunto (gore pomenuto).

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

* Naslovna

Najbolji trejl trkač na svetu, Kilian Jornet, koji se popeo na Everest 2 puta u toku jedne nedelje, testiraće svoju legendarnu snagu izdržljivosti protiv...

* Naslovna

Siguran sam da se odmah pitate čemu ovako čudan naslov i kakva to nit spaja ove dijametralno suprotne stvari. U suštini nikakva, a opet...