* Naslovna*** PreporukaNajave trkaPromo

Viking Challenge 2023 Phase No. 3 – NAJAVA TRKE

Nema komentara

Treća u seriji Viking Challenge 2023 trka će se održati u Vršcu na Vršačkom bregu, 28.10.2023.

Zamislite se, visoko na vrhu Vršačkog brega, sunce se probija kroz hladne, jesenje oblake, a Vi ste spremni za start. Datum? 28.10.2023. To je dan kada će se održati treća u nizu Viking Challenge 2023 trka. Staza, koja rezonuje sa prirodnim ritmom pejzaža, obećava dinamično iskustvo sa tri okrepne stanice za sve učesnike.

Svi učesnici će se okupiti 28. oktobra 2023. godine u Vršcu, na vrhu Vršačkog brega. Sa visine koja obećava uzbuđenje i nezaboravnu trku, svi su spremni da iskušaju granice svoje izdržljivosti relevantnim sportskim izazovima.

Viking Challenge 2023 Vršac – Staza

Viking Challenge nije samo trka, već je to prilika za svakog sportistu da prevaziđe sebe i pokrene se ka najvišim postignućima. Staza je obeležena celim tokom trke, sa minimalno tri okrepne stanice, nudeći učesnicima sve potrebno za optimalnu izvedbu.

Staza je vidno obeležena celim tokom trke sa minimalno tri okrepne stanice. U pitanju je klasična trail trka bez prepreka na stazi na najlepšoj ruti Vršačkih planina. Obezbeđen je parking i centralni objekat sa svom pratećom infrastrukturom u odmaralištu Crvenog krsta na Vršačkom bregu gde će se nalaziti info pult, toaleti, svlačionice, wi-fi, restoran, kafe bar.

mapa staze viking challenge vršački breg

 

Startni paket

Ekskluzivni startni paket, koji je bogati deo ponude, razvijen je sa osnovnom idejom o tome šta je stvarno potrebno takmičarima tokom iscrpljenog izazova. Težnja za postizanjem najboljih rezultata zahteva adekvatnu logistiku, pa je to na prvom mestu na listi prioriteta Viking Challenge-a.

Uz startni paket za trku svaki takmičar dobija majicu trke, čip za elektronsko merenje vremena, sendvič sa pečenim lososom na ćumuru, dressing i salata), osveženje (voda, sokovi i voće), a po završetku trke medalju i elektronsku diplomu.

Startnina – popust za online plaćanje karticom

Startnine za Viking Challenge 2023 Phase No. 3 možete kupiti u Norway House Shop-u u Novom Sadu, kao i . Ako kupujete preko e-shopa platnom karticom imate plus dodatnih 10% popusta na ukupan iznos za plaćanje.

Ako se odlučite za plaćanje pouzećem dodaje se 250 dinara na startninu za uslugu post express slanja dokumentacije. Nakon poručivanja preko e-shopa za 1 radni dan dobijate na Vašu adresu potvrdu kupljene startnine sa fiskalnim računom + nagradni vaučer sa popustima. Startni paket sa startnim brojem se preuzima na dan trke.

Besplatan prevoz

Dalje, na dan trke biće organizovan i BESPLATAN autobuski prevoz iz Novog Sada i Beograda. Time se potvrđuje da je misija ovog događaja da svima omogući da budu deo ove velike sportske smotre.

Nagrade

Velika iznenađenja su spremna za pobednike. Glavna nagrada, za pobednike u muškoj i ženskoj kategoriji, odlazak sa VIKING Running Team Serbia na jednu od trka u Norveškoj, donosi internacionalno iskustvo i priliku za beskrajno učenje i inspiraciju.

Učesnici „Viking Challenge 2023“ izazova prethodno su se oprobali u trkama na Phase No. 1 – Stražilovu i Phase No.2 – Bukulji, a najuspešnija četiri takmičara su otputovali u Norvešku na maraton u Bergen, 27. aprila 2023. godine, kao i maraton u Stavengeru 26. avgusta. Ostvarili su neverovatne uspehe kao članovi prestižnog Viking running team-a. 
Pobedu na maratonu u prelepom Stavangeru je 26. avgusta, u konkurenciji sa više od 300 takmičara iz celog sveta, odneo upravo član Viking running team Serbia Đuro Borbelj, istaknuti srpski sportista, prvak Srbije u maratonu i vodnik iz Sombora, dok je zapaženi uspeh ostvarila srpska reprezentativka u trail trčanju, kao i članica Viking running team Serbia Ivana Živković u trci na 5 kilometara. 

Pored toga, druga nagrada, koja se izvlači na tomboli i koju može da dobije bilo ko ko završi trku, uključuje vikend za dve osobe u Oslu, glavnim gradom Norveške. Ovaj nagradni paket je prilika da se istraži evropski kontinent kroz neverovatnu kulturnu raznolikost koju Oslo pruža.

Kako su Marko I Jelena Marković iz Sombora proveli víkend u Oslu kao dobitnici nagrade na Viking Challenge?

Lep grad, mešavina stare i moderne arhitekture. Sve je uredno, čisto, nema buke ni dima iz uspeha kroz centar grada. Nismo stekli utisak da su skandinavci hladni, koga god smo pitali nešto stali su da nam pomognu. Imamo prijatelje u Oslu koji su nas uputili gde i šta treba videti i obići inače ne bi to bilo to. Sve u svemu, utisak je prelep, lepo iskustvo i putovanje za 10 godina braka.

Hvala vam Vikinzi

Pozdrav

Treća nagrada predstavlja izvlačenje iz nagradnog bubnja za pet srećnih dobitnika Viking Anaconda trail patika.

Izazov se ne završava sa prvih nekoliko mesta. Poslednja nagrada podrazumeva da poslednjih pet takmičara u ženskoj i muškoj konkurenciji dobijaju kutiju norveških premium suplemenata.

NAGRADA ZA SVE UČESNIKE: Svi učesnici  trke dobijaju poklon vaučer uz kupljenu startninu sa  33% popusta na bilo koji model Viking obuće20% popusta vaučer na bilo koji omega-3 norway proizvod, kao i 20% popusta vaučer na norveške kajake. Popust vaučer ne važi za proizvode koji su već na nekoj od drugih naših akcija.

Svako mesto, svakako, nosi svoju vrednost i priznanje. Ova trka nije samo o pretrčanoj distanci. To je pre svega o mentalnoj snazi, strategiji i spremnosti da se suočimo sa nepoznatim.

Viking Challenge 2023 donosi doživljaj koji će zauvek biti zapamćen, bilo da ga doživite kao učesnik ili kao posmatrač.

Ovako je bilo na Vikin Challenge Phase No. 2 na Bukulji

 

Trku je podržala i ambasada kraljevine Norveške u Srbiji

Viking Challenge 2023 Phase No. 3 – Raspis trke

TRAIL TRKA 28.10.2023. (subota)
LOKACIJA: VRŠAC, Vršački breg, Dom Crvenog krsta
TRAIL TRKA NA 10,6 km

Start/Cilj: Dom Crvenog krsta na Vršačkom bregu

Trail trka 10,6 km: 5000 dinara

Popust na grupnu kupovinu pojedinačnih startnina:

Popust 10% na kupljenih 10-50 startnina.
Popust 15% na kupljenih 50-100 startnina.
Popust 20% na kupljenih više od 100 startnina.

CENA STARTNINE EKIPNA PRIJAVA:

Ekipu čine 4 člana, od kojih 1 mora biti žena i 1 startnina je gratis.

Trail trka 10,6 km: 15000 dinara

I to nije sve! Ukoliko starninu platite platnom karticom dobijate još 10% popusta!

Startnine za Viking Challenge 2023 Phase No. 3 možete kupiti u Norway House Shop-u u Novom Sadu, kao i preko e-shopa platnom karticom ili pouzećem. Ako kupujete preko e-shopa platnom karticom imate plus dodatnih 10% popusta na ukupan iznos za plaćanje. Ako se odlučite za plaćanje pouzećem dodaje se 250 dinara na startninu za uslugu post express slanja dokumentacije. Nakon poručivanja preko e-shopa za 1 radni dan dobijate na Vašu adresu potvrdu kupljene startnine sa fiskalnim računom + nagradni vaučer sa popustima. Startni paket sa startnim brojem se preuzima na dan trke.

STARTNI PAKET ZA TRKU OBUHVATA: Uz startni paket za trku svaki takmičar dobija majicu trke, čip za elektronsko merenje vremena, sendvič sa pečenim lososom na ćumuru, dressing i salata), osveženje (voda, sokovi i voće), a po završetku trke medalju i elektronsku diplomu. Takođe, uključeno je u cenu startnog paketa i autobuski prevoz Novi Sad-Vršački breg-Novi Sad i Beograd-Vršački breg-Beograd. Polazak iz Novog Sada i Beograda je u 6:00h ujutru na dan trke 28.10.2023. godine. Povratak sa Vršačkog brega za Novi Sad i Beograd je u 16:00h. Biće prava vikinška ekskurzija:-) (Lokacije polaska iz Novog Sada i Beograda biće naknadno objavljeni)

Svaki takmičar je pokriven polisom osiguranja Dunav Osiguranja. Cena osiguranja je uključena u cenu startnine.

ORGANIZATOR TRKE:

NORWAY HOUSE doo – ogranak Viking running team
Kralja Aleksandra 12
TC PARISKI MAGAZIN, lokal 22
21000 Novi Sad
Tel: 063 570 925, 063 570 270, 021 301 40 25
Email: office@vikingobuca.rs
Radno vreme: Radni dani: 08:00-14:00
Subota: 10:00-14:00

TEHNIČKI ORGANIZATOR TRKE:

Vršački atletski klub 1926
Žarka Zrenjanina 44
26300 Vršac
Tel. 013-831888 ; 064-8877007

PROGRAM TRKE:

• Start Viking Challenge 2023 Phase No 3: 9:00 h
• Preuzimanje startnih paketa: 10:00-11:20 h
• Start Viking Junior trke na 100 m: 11:30 h
(Za decu do 12 godina. Besplatna startnina. Prijave na dan trke do 11:00. Maksimalan broj učesnika 50. Za prvih 5 mesta vaučer na 5000 dinara za  Viking obuću)
• Start trke: 12:00 h
• Ručak za takmičare: 14:00 h
• Izvlačenje nagrada: 14:30 h
• Kraj Viking Challenge 2023 Phase No. 3: 16:00 h

MAKSIMALNI BROJ UČESNIKA JE 500 TAKMIČARA PO TRCI

Upoznaj Viking Pavement

Imate li potrebu za čizmom koja može lako da se prilagodi bilo kojem vremenu ili terenu? Ne tražite dalje od – svestranom, udobnom i gumenom čizmom koja je .

Viking Pavement Black

Formirane sa raskošnom kombinacijom prirodne gume i neoprena, Viking Pavement obećava besprekornu udobnost pri svakom koraku, nije bitno da li se krećete po urbanom betonu ili šumskim stazama. Njena ručno rađena izrada ističe vrednost svake sitnice na ovim čizmama i garantuje dugotrajnost i izdržljivost kroz vreme.

Najvažnija osobina ove čizme je njen EVA prilagodljiv uložak koji pokriva čitav taban. Šta to znači za vas? Ovakvom strukturom tabana, stopala će vam biti sigurno i pouzdano podržana bez obzira na svaki izazov koji imaju ispred sebe.

Viking Pavement Yellow

I to nije sve. Viking Pavement dolazi sa revolucionarnim sistemom za brzo oblačenje ili skidanje, pomoću pull-off traka. Ovo znači da više ne morate da se mučite sa teškim procesom oblačenja čizama – samo povucite traku i uživajte u udobnosti Viking Pavement čizama.

Povrh svega, Viking Pavement čizme su PVC free, osiguravajući da su bezbedne i za vas i za okolinu. Bez obzira da li idete na gradsku šetnju pod kišom, odlazak u šumu ili na pecanje, Viking Pavement čizme su vaš najbolji izbor za svaki teren, svako doba dana i svaku avanturu. U Viking Pavement čizmama, svet je mesto koje čeka da bude istraženo.

Najbolje patike za trčanje u 2023. za sve namene
Berlinski polumaraton se pridružuje SuperHalfs seriji
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version