Škola trčanja Pančevo

Treneri

Marina Babić – Lotus rođena 29.oktobra 1983. godine u Zemunu. Od svoje 6 godine bavi se sportom, 1994 -2004 streljaštvo osvajač mnogih medalja i višegodišnji reprezentativac. 2003- 2012 wing chun kung fu. rekreativno sportski plesovi ( standard i latino-američki), trčanje, plivanje, brzo hodanje i vožnja bicikla.

Nakon sportske gimnazije, završila je FISAF (personalni trener i grupno vođeni treninzi), upisala i sportsku akademiju. Kroz mnoge prekretnice u životu usmerila se na holistički pristup prema čoveku kao biću, istraživala mnoge tehnike i pristupe, koji daju odlične rezultate i primenjuje ih u svom radu.

Marina je počela sa vođenjem treninga 2000te godine kao instruktor aerobika, pilatesa, vodila pripreme sportista, od 2003 je instruktor htaha joge i joge za trudnice, maser, REIKI I BARS terapeut, voditelj meditacija. Osnivač je holističkog centra SMISAO u Pančevu i udruženja „Glas prirode“. Kao i svaki profesionalni sportista sa svojim povredama želi da pokaže kako i sa 35 godina nije nemoguće baviti se trčanjem sa zdravim pristupom prema treningu.

Pančevo trči!

Dođite na upis, 6. maja  u 18h u Holistički centar Smisao da čujete sve o programu, upoznate članove i trenerski tim i upišete se u letnji  semestar!

Lokacija i termini:

  • utorak i četvrtak 19:30h, Narodna Bašta
  • subota 9h, Tamiški kej

Cena

2000 RSD mesečno. Cena za šest  MESECI TRENINGA, sa popustom na dan upisa: 10,000 rsd

Kontakt

Telefon: 060 583 9993
E-mail: kontakt@trcanje.rs

PRIJAVI SE Pitanja i odgovori