Volimo Reebok zato što iz godine u godinu uspešno spaja lepo & funkcionalno. Iako je Reebok pre svega urbani fitness brend, a posle trkački, ZPUMP modeli svakako spadaju u patike koje bi trkači trebalo ozbiljno da razmotre iz više razloga.

ZPUMP FUSION 2.0

ZPump1

Ove sezone  proleće-leto 2016. Reebok predstavlja ZPUMP Fusion 2.0 model kao deo najmodernije ZPUMP franšize. Ovo je stilizovana patika za trčanje sa jedinstvenom Pump tehnologijom, koja nudi prilagođeno prianjanje stopalu za besprekorno udoban osećaj tokom trčanja.

Za razliku od tradicionalnih patika za trčanje u čijoj proizvodnji se koristi preko 40 zasebnih delova, Reebok ZPUMP Fusion 2.0 je napravljena od samo tri ključna elementa, bez rigidnih komponenti koje ograničavaju pokrete stopala.

  1. Pump tehnologija – revolucionarna komora ispunjena vazduhom koja je lagana i menja se prilikom pumpanja vazduha, obavija svako stopalo individualno, kreirajući oblik koji odgovara stopalu, fiksira ga i pruža maksimalnu pokretljivost
  2. PowerFrame – jedinstven za ZPUMP Fusion 2.0, pomaže da vazdušna komora bude što bliže stopalu, prilagođavajući mu se na jedinstven način
  3. Karbonizovana pena – Karbonizovani središnji đon obezbeđuje osećaj lakoće i udobnost pri svakom koraku

Veći deo patika je napravljen tako da odgovara standardnom stopalu – ali standardna veličina stopala ne postoji. Sa Pump tehnologijom, dobijate patiku koja se oblikuje prema vašem stopalu i koja je idealna za najrazličitije uslove trčanja, a kako tehnologija funkcioniše možete pogledati na video snimku.

ZPUMP Fusion 2.0 je dostupan na srpskom tržištu u Reebok brend radnji u TC Ušće, a uskoro ga možemo očekivati i u svim bolje snabdevenim sportskim prodavnicama. Test recenzija ove patike biće na sajtu trčanje.rs nakon što u njima pretrčimo dovoljan broj kilometara. 

Za više informacija o samom modelu posetite Reebok-zpump-fusion.rs

Pogledajte kako nam se dopao inicijalni ZPUMP koji smo testirali 2015.

O Pump tehnologiji

Lansirana pre 25 godina, Pump tehnologija je jedinstvena i revolucionarna inovacija u oblasti obuće koja nastavlja da podiže standarde sve do danas.

Pump model prvi put je predstavljen davne 1989, kao prvoklasne patike za košarku koje su se kasnije prilagodile za tenis, trčanje i aerobik sa više različitih formi tokom 90-ih godina. Ove transformacije kulminirale su kroz InstaPump Fury, prvo pojavljivanje pump mehanizma bez gornjeg rama koji podupire stopalo i koji je postavio platformu za ZPump Fusion evoluciju u 2015. godini kao srž kategorije trčanja. Izgrađen na ovom uspehu, 2016. godine se pojavio ZPUMP Fusion 2.0.