Asics GEL-Cumulus 16 za trkačice
60%Overall Score
Reader Rating 0 Votes
0%

CUMULS

Asics GEL-Cumulus 16 za trkačice predstavlja neutralnu patiku za svakodnevni trening i duža trčanja. Patika je odlična i za naprednije trkačice koje se odluče da trče trke preko 10km, polumaraton i maraton.

Ovaj model predstavlja mlađeg brata (sestru) Asicsovog top modela Nimbusa, koji je za 16 godina koliko se razvija toliko napredovao, tako da se razlike između top-top Nimbusa i Cumulusa minimalne i svele na to da se u Cumulusu zastupljene sve Asicsove tehnologije, samo u manjoj meri (npr manje gela u prednjem delu stopala).

Sve ovo daje vrhunski komfornu patiku koja dalje siguran i stabilan korak. Verzija 16 je do sada najmeški Cumulus. Gel u prednjem i zadnjem delu đona je kombinovan sa FluidRide središtem kako bi se obezbedila mekoća sa boljim povratkom energije. “Gornjište”, tj gornji deo patike je redizajniran tako da je povećana udobnost i prijanjanje patika uz nogu.

Patika je pre svega zamišljena kao klasična trening patika, što znači da je u nju ubačeno dosta tehnologija koje štite nogu i daju dobar osećaj u svakodnevnom treningu, ali su preteške za kompetitivno trčanje trke i obaranja ličnih rekorda.

Zaključak: Trkačice i sve koje hoćete da počnete sa trčanjem, ako hoćete izvrsnu patiku za svakodnevno trčanje, ako želite izdrljžljivu i udobnu patiku, obavezno probajte Cumulus 16. Cumulus 16 i možete pronaći u Tref radnjama.