Škola trčanja Novi Sad

Priprema za polumaratone, priprema za maraton i jutarnja trčanja. Upiši se u letnji semestar i istrči svoju prvu ili svoju najbolju trku na jesen. 

Trenerski tim vas čeka na upisu da odgovori na sva vaša pitanja!

UPIS je 4. maja u 17.30h, Jovana Cvijića 46, Novi Sad

Trenerski tim

Pomoćni trener Žaklina Žigmanović. Trenutno završava Fakultet Sporta i Fizičkog Vaspitanja u Novom Sadu, gde će kasnije da preusmeri kineziterapiju. Aktivno se bavila sportom, 6 godina borilačkog sporta, gde je na samom početku postigla veoma dobre rezultate, a sada se bavi i atletikom. Posebna ljubav i specijalnost su joj kratke deonice.
“Noge su samo sredstvo, srce je gorivo.”

Pomoćni trener Ivana Klevernić Vujić. Mama dvoje dece, sa nekada preko 20 kg viška uz trčanje i dodatne treninge dovela je svoju liniju, svoju kondiciju, snagu i zdravlje na najbolju životnu formu. Diplomirani je pedagog ali je prethodnih godina završila više kurseve iz oblasti fitnesa, joge, trčanja i trenutno završava kurs za operativnog personalnog trenera. Na svakoj narednoj trci obara svoje prethodne rekorde a cilj joj je da spremi sebe kao i članove za 21km.

Organizator Škole Trčanja Novi Sad je Žarko Marjanović, osnivač fitnes centra Fit Complete u Futogu od 2014. Završio je srednju fizioterapeutsku školu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Master sportske medicine. Žarko je radio 3 godine u Ister sport i velnes centru i 4 godine u World Class fitnes centru kao personalni trener, trener grupnih programa i kondicioni trener. Nakon studija stalno se unapređuje kroz kurseva iz fitnesa (TRX personal i group, Lessmills body attack, core, functional training, nutritivni kurs…).

Lokacija i termini  letnjeg semestra

  • utorak 19.00h, početak keja kod mornarice
  • četvrtak 19.00h, početak keja kod mornarice
  • petak 20.00h, sala Jovana Cvijića 46, ceo trening
  • nedelja 10.00h sala Jovana Cvijića 46 – sala, kej

Članarina

Mesečna: 2000,00 RSD
Semestar (5 meseci): 10.000 RSD 

Kontakt

Telefon: 063-569404
E-mail: zarko.marjanovic@trcanje.rs

PRIJAVI SE Pitanja i odgovori