Škola trčanja Novi Sad

Ove zime treniramo svi zajedno za nastup na Beogradskom maratonu 14.4, spremamo se a 5 ili 21k.

A pre toga generalna proba u Novom Sadu na Novosadskom maratonu na 10.5km i na 21km. Trenerski tim vas čeka na upisu da odgovori na sva vaša pitanja!

UPIS  je 8. decembra u 11h, Jovana Cvijića 46

Trenerski tim

Kapiten trenerskog tima u Novom Sadu je Miodrag Korać. Miodrag je završio Fakultet Sporta i Fizičkog Vaspitanja u Novom Sadu, sa zvanjem profesor fizičkog vaspitanja – dipl.trener atletike. Aktivno bavljenje atletikom 15 godina (uspeh: oboren juniorski rekord u štafeti 4x100m). Dugogodišnje bavljenje borilačkim sportovima, kao i rad sa decom predškolskog i školskog uzrasta.
Spasilac na bazenima i rekama Srbije.

Pomoćni trener Ivana Klevernić Vujić. Mama dvoje dece, sa nekada preko 20 kg viška uz trčanje i dodatne treninge dovela je svoju liniju, svoju kondiciju, snagu i zdravlje na najbolju životnu formu. Diplomirani je pedagog ali je prethodnih godina završila više kurseve iz oblasti fitnesa, joge, trčanja i trenutno završava kurs za operativnog personalnog trenera. Na svakoj narednoj trci obara svoje prethodne rekorde a cilj joj je da spremi sebe kao i članove za 21km.

Organizator Škole Trčanja Novi Sad je Žarko Marjanović, osnivač fitnes centra Fit Complete u Futogu od 2014. Završio je srednju fizioterapeutsku školu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Master sportske medicine. Žarko je radio 3 godine u Ister sport i velnes centru i 4 godine u World Class fitnes centru kao personalni trener, trener grupnih programa i kondicioni trener. Nakon studija stalno se unapređuje kroz kurseva iz fitnesa (TRX personal i group, Lessmills body attack, core, functional training, nutritivni kurs…).

Beograd, Serbia Marathon

Lokacija i termini  zimskog semestra

  • utorak 19.00h početak keja kod mornarice,
  • petak 20.00h sala Jovana Cvijića 46 – ceo trening,
  • nedelja 12.00h sala Jovana Cvijića 46 – trčimo kroz grad – završavamo u sali

Članarina

Mesečna: 2000,00 RSD
Semestar (5 meseci): 8.000 RSD (jedan mesec gratis, samo na dan upisa!)

Kontakt

Telefon: 063-569404
E-mail: zarko.marjanovic@trcanje.rs

PRIJAVI SE Pitanja i odgovori