Škola trčanja Novi Sad

Novi Sad ne staje zimi! Nastavljamo sa treninzima tri puta nedeljno, cilj je spremanje polaznika za Beogradski maraton u aprilu!

 

Trenerski tim

Kapiten trenerskog tima u Novom Sadu je Miodrag Korać. Miodrag je završio Fakultet Sporta i Fizičkog Vaspitanja u Novom Sadu, sa zvanjem profesor fizičkog vaspitanja – dipl.trener atletike. Aktivno bavljenje atletikom 15 godina (uspeh: oboren juniorski rekord u štafeti 4x100m). Dugogodišnje bavljenje borilačkim sportovima, kao i rad sa decom predškolskog i školskog uzrasta.
Spasilac na bazenima i rekama Srbije.

Pomoćni trener u Novom Sadu je  Boris Skendžić. Završio srednju mašinsku skolu u Novom Sadu. Završio Fakultet sporta i fizickog vaspitanja, trenutno je na master studijama na istom fakultetu. Boris je odbojkaški trener u OK “FUTOG-WEST”.

Organizator Škole Trčanja Novi Sad je Žarko Marjanović, osnivač fitnes centra Fit Complete u Futogu od 2014. Završio je srednju fizioterapeutsku školu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Master sportske medicine. Žarko je radio 3 godine u Ister sport i velnes centru i 4 godine u World Class fitnes centru kao personalni trener, trener grupnih programa i kondicioni trener. Nakon studija stalno se unapređuje kroz kurseva iz fitnesa (TRX personal i group, Lessmills body attack, core, functional training, nutritivni kurs…).

U Apatinu, na poluamaratonu

Lokacija i termini Zimskog semestra

  • Utorak 19.00 iz Đaka sa Spensa,
  • Petak u 20:0h  Jovana Cvijića 46
  • Nedelja 12.00h Jovana Cvijića 46

 

Članarina

Mesečna: 2000,00 RSD
Semestar (5 meseci): 8000RSD (jedan mesec gratis, samo na dan upisa!)

Kontakt

Telefon: 063-569404
E-mail: kontakt@trcanje.rs

PRIJAVI SE Pitanja i odgovori