* NaslovnaVesti

Berlinski polumaraton se pridružuje SuperHalfs seriji

Nema komentara

OvaOrganizator Berlinsskog maratona i polumaratona, SCC EVENTS, pridružuje se seriji SuperHalfs od 2024. godine sa GENERALI BERLINSKIM POLUMARATONOM. Radi se o jednom od najpoznatijih i najomiljenijih polumaratona na svetu. Ovaj revolucionarni razvoj proširiće seriju SuperHalfs na šest prestižnih trka, nudeći trkačima produženi vremenski okvir i jedinstvenu priliku da ostvare slavu SuperMedalje.

Pročitaj i: Šta su Majors za maratone, to su SuperHalfs za polumaratone

Sa pet na šest trka u SuperHalfs seriji

Prethodno, SuperHalfs se sastojao od pet trka i to u Lisabonu, Pragu, Kopenhagenu, Kardifu i Valensiji, gde su učesnici imali 36 meseci da završe seriju. Međutim, počev od 2024. GENERALI BERLINSKI POLUMARATON će postati sastavni deo serije i trkači će sada imati mogućnost da trče šest trka umesto prvobitnih pet tokom 60 meseci od dana prve trke.

Svi trkači će biti upisani u novo SuperJourney od šest trka, ali oni koji su već započeli svoju avanturu imaće mogućnost da osvoje SuperMedalju nakon završetka postojećih pet trka. Oni koji su već završili seriju takođe će imati mogućnost da svoju avanturu produže trkom u Berlinu.

Generalni direktori SCC EVENTS-a Christian Jost i Jürgen Lock izjavili su:

„Oduševljeni smo što smo se pridružili seriji SuperHalfs sa GENERALI BERLINSKIM POLUMARATONOM. Ova saradnja će stvoriti još nezaboravnije trkačko iskustvo i približiti naš događaj globalnoj publici.“

Generalni direktor SuperHalfs-a, Sašo Belovski, dodao je:

„Naš cilj sa SuperHalfs-om je uvek bio da izazovemo i inspirišemo trkače da postignu svoj lični rekord dok istražuju neke od najzanimljivijih gradova Evrope. Oduševljeni smo što možemo da pozdravimo GENERALI BERLINSKI POLUMARATON u SuperHalfs-u porodice, nudeći trkačima još raznovrsnije i nagrađujuće iskustvo. Sa šest izuzetnih trka, verujemo da će ova ekspanzija zapaliti još više strasti prema sportu.“

Serija SuperHalfs je već osvojila srca preko 20.000 trkača, a sa uključivanjem Berlinskog polumaratona, očekuje se da će ovaj broj eksponencijalno rasti.

Poslednja trka u sezoni 2023., polumaraton u Valensiji, biće svedoci da će preko 300 posvećenih trkača završiti svoju petu i poslednju trku, donoseći im prestižnu titulu SuperRunner-a. Oni, naravno, mogu da odluče da nastave svoje putovanje i dodaju pečat Berlina u svoj Superpasoš preko svog individualnog „broja Superpasoša„. Učesnici Berlinskog polumaratona biće obavešteni od strane SCC EVENTS čim ubacivanje „broja Superpasoša“ bude moguće putem lične prijave.

O SuperHalfs-u

SuperHalfs se sastoji od, prvobitno pet, a sada šest renomiranih trka iz Lisabona, Praga, Berlina, Kopenhagena, Kardifa i Valensije. Ova serija trka nudi trkačima jedinstveno i izazovno iskustvo dok trče polumaratone u ovim legendarnim evropskim gradovima. Serija podstiče osećaj zajednice i dostignuća, inspirišući trkače da dostignu svoj puni potencijal dok istražuju nove kulture i destinacije. Za više informacija posetite sajt.

Označite svoje kalendare za seriju SuperHalfs 2024:

  • Lisabon: nedelja, 10. mart
  • Prag: subota, 6. april
  • Berlin: nedelja, 7. april
  • Kopenhagen: nedelja, 15. septembar
  • Kardif: nedelja, 6. oktobar
  • Valensija: nedelja, 27. oktobar
Viking Challenge 2023 Phase No. 3 – NAJAVA TRKE
Merrell Agility Peak 5 recenzija
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed