* NaslovnaVesti

Stvaramo novu generaciju sportskih menadžera u Srbiji na PELOTON Sport Biznis Akademiji

Nema komentara

Već dugi niz godina sport u Srbiji i regionu levitira između stare, državno-upravljačke prakse i želje velikog broja motivisanih ljudi da u ovoj privrednoj grani urade nešto novo i ponašaju se poslovno. Vreme je da se to stanje promeni. Peloton Sport Biznis Akademija je nova obrazovna platforma kreirana da pruži potrebna znanja sportskim menadžerima za uspešno vođenje sportskih profitnih organizacija.

„Nakon dugogodišnjeg iskustva u vođenju sportskih organizacija u okviru koga smo se samostalno usavršavali, učili na svojim greškama i uspeli da uspostavimo jasne parametre održivog poslovanja, odlučili smo da ta znanja sistematizujemo i kreiramo jedan novi, savremeni program edukacije u oblasti biznisa u sportu“, ističu osnivači PELOTON-a, Veroljub Zmijanac i Čedomir Vitorović.

PELOTON – Sport Biznis Akademija je online program  koji vam omogućava da izgradite potrebne kompetencije i ostvarite mrežu kontakata kako biste mogli da vodite uspešne i održive biznise u sportu. 

Naši predavači imaju između 10 i 25 godina iskustva u osmišljavanju i vođenju sportskih organizacija i događaja i upravljanja profitabilnim projektima u sportu. U februaru 2021. startujuemo sa dva kursa: “Preduzetništvo i menadžment u sportu” i “Marketing i sponzorstva  u sportu”.

Kursevi se sastoje iz 4 i 5 modula (predmeta), a njihovo ukupno trajanje je 4 meseca. Sem lekcija, polaznici imaju na raspolaganju i pisane materijale, rade se mesečne konsultacije, a posle svakog završenog modula i pisani zadatak.  

Pridružite nam se, prijave su počele. Za Novogodišnje praznike obezbedili smo 20% popusta.

Bilo da sebe vidite kao investitora, menadžera, izvršnog direktora, marketing stručnjaka, ili jednostavno lidera i profesionalca u sportu – ova škola je napravljena za vas.

Ukoliko želite da razvijate svoj preduzetnički poduhvat u sportu, izgradite svoj sportski brend ili naučite kako da prodajete i aktivirate sponzorstvo, PELOTON će vam omogućiti da to naučite i primenite odmah po završetku kursa.

Više o PELOTONU pogledajte ovde

Trčanje po kiši – kako da izbegnete i zalečite žuljeve?
Zoran Ćosić – trčanje i gluma su za mene dva spojena sveta
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed