blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

Promocija ženskog fudbala na 10. Međunarodnom sajmu sporta na Adi

Ove godine 10. Međunarodni sajam sporta u Beogradu biće otvoren promocijom ženskog fudbala. Organizatori manifestacije, Sportski savez Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta, su se postarali da događaj bude održan u formatu koji je u skladu sa aktuelnom situacijom – na otvorenom i to na sportskim terenima na Adi Ciganliji od 24. do 26.09. u periodu od 10 do 18 h.

Kao i do sad, Fudbalski savez Srbije će učestvovati, a ove godine u okviru kampanje ”Fudbal je za devojčice”, promovišu ženski fudbal kroz turnir u 4+1 formatu koji se održava u petak, 24.09. od 13 časova. Na turniru će učestvovati razvojne selekcije ženskih fudbalskih klubova Crvene Zvezde, Zemuna, Heroja i Rada.

Istog dana, između 16-16.30 h će se održati prezentacija UEFA Disney Playmakers projekta koja je predviđena za devojčice u uzrastu od 5 do 8 godina, a od 16.30 do 17 h biće predstavljen fudbal kao rekreacija za žene u okviru naše kampanje „Želim. Hoću. Mogu.“

Na štandu Fudbalskog saveza Srbije ćete moći da se informišete povodom uključivanja devojčica u fudbal, a na štandu „Želim. Hoću. Mogu.“ ženskog fudbala kao rekreacije za žene. Vidimo se u petak na Adi!

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci