Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

Poznati datumi Serbia Business Run 2021. EARLY BIRDS do 31. decembra

Šesto izdanje Serbia Business Run, serije poslovnih trka i najveći sportsko-kompanijski događaj u istoriji naše zemlje, održaće se u maju i junu 2021. godine,  i to uživo.

U vremenu pandemije koronavirusa naučili smo da se prilagodimo neizvesnim okolnostima ali ostanemo dosledni našoj misiji – spajanje zaposlenih i kompanija kroz trčanje. DIGITAL Serbia Business Run okupio je tokom septembra blizu 1.000 zaposlenih iz 99 kompanija.

Bio je to jedini način da povežemo kolege koje su već mesecima radile van kancelarija i istrčimo malo drugačiju business run priču. Izostao je skup uživo, ali su objave na društvenim mrežama uspele da dočaraju dobru energiju među kolegama koje su učestvovale.

Biznis nije stao. Trčanje nije stalo.Sport nije stao. Ali je u 2020. zabava izostala. U 2021. godini očekujem više druženja i zajedničkih trenutaka koje će nam Serbia Business Run doneti. Sada je trenutak kada sumiramo poslovne rezultate ali i planiramo zajedničke sportske ciljeve. Vidimo se uživo i trčimo zajedno sledeće godine.Izjavio je direktor SportIT-a i organizator takmičenja Veroljub Zmijanac.

Kada će se trke Serbia Business Run održati?

Sve 4 trke Serbia Business Run održaće se tokom maja i juna – kada su i najbolji uslovi za trčanje – i to sledećim redom:

13. maj Subotica Business Run

20. maj Niš Business Run

03. jun Novi Sad Business Run

17. jun Belgrade Business Run

Advertisement. Scroll to continue reading.

Trke ćemo organizovati u prepoznatljivom festivalskom duhu koji nam je svima jako nedostajao. Ipak, biće i iznenađenja kada je koncept trke i žurka u pitanju. Detalje vam nećemo još otkrivati.

Rane prijave do 31. decembra 2020.

Iskorisite najpovoljnije uslove koji važe samo za privh 1.000 rezervacija. Neka ova odluka bude okidač za sve ono dobro što nas očekuje sledeće godine.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Trening

Trčanje i outdoor aktivnosti su jedna od pet jutarnjih navika koje treba da uradite pre 12:00 kako bi vam radni dan na poslu bio...

Vesti

Schneider Electric, svetski lider u održivosti je naslovni sponzor serije poslovnih trka Serbia Business Run! Schneider Electric, jedna od najuticajnijih kompanija u domenu održivosti,...

Blog & Kolumne

Po svim svetskim istraživanjima najveći izazov zašto ljudi ne treniraju (nezavisno od toga da li su zaposleni ili ne) jeste “nedostatak vremena”. Zato je važno...

Ishrana za trčanje

Da li ujutru pre posla obavezno svratiš do pekare, a u pauzi jedeš istu hranu svaki dan? Ili možda pod izgovorom “dobrog obroka” svakog...