* Naslovna

Pogledajte prve fotografije pristigle za konkurs "Najbolja trkačka fotografija Srbije u 2019". Šaljite vaše radove do 15.januara i osvojite 100 evra!

Nema komentara

Nagradni Foto-konkurs je u toku! Biramo najbolju trkačku fotografiju napravljenu u Srbiji, i nagrađujemo sa 100 evra! Svoje fotografije možete slati do 15.januara 2020. do kraja dana!

Pre slanja obavezno se informišite detaljnije o konkursu i uslovima .

Najspremniji su već poslali svoje fotografije! Ovde se nalazi mini galerija odabranih radova koji su do sada pristigli, a u ovaj facebook album ćemo dodavati radove kako budu pristizali i tamo možete pročitati opis uz imena fotografa.

Osim ovih, dobili smo još puno vaših fotografija, često slikanih telefonom, koje prate jako zanimljive priče, i iako one ne odgovaraju svim uslovima konkursa, vaše priče su nas dirnule, i biće nam zadovoljstvo da ih podelimo sa čitaocima… Pratite nas!

Da podsetimo:
Za učešće na konkursu, fotografije moraju biti napravljene u Srbiji, tokom 2019-e, morate biti autor iste, a pobednik će izabrati žiri (ne glasovi na fejsbuku). U galeriju dodajemo samo fotografije koje odgovaraju propozicijama i koje su zadovoljavajućeg kvaliteta.

Srećno!

Ko je jači – ti ili izgovori? 3 stvari koje treba da upamtiš pre 2020-e!
Redukcija masnih naslaga i mršavljenje putem emocionalnog isceljivanja. O čemu to priča JP Sears? [VIDEO]
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed