* NaslovnaVesti

Mass Participation World konferencija online 10. i 11. decembra

Nema komentara

Peto izdanje Mass Participation World Conference održaće se online 10. i 11. decembra sa novim uzbudljivim inicijativama i programom u kome će se među govornicima naći najaznačajniji lideri u sportskoj industriji. Konferencija će se odvijati u dve petosatne sesije, ponovljene ujutru i uveče, kako bi se pokrile sve vremenske zone.

Tema konferencije je  „Promena narativa: rešenja za prelazak sa preživljavanja na uspeh“ sa fokusom na pružanju korisnih informacija i alata.

U mogućnosti smo da vam omogućiimo 10% popusta na kotizacije zahvaljujući dobrim odnosima sa Mass Participation World (MPW) . Prilikom prijave potrebno je da unesete kod za popust MPW10.

Govornici i program

Među govornicima će biti glavni šefovi sponzorstva dveju najvećih sponzora sporta sa masovnim učešćem: Standard Chartered Bank i Tata Consultancy Services, Karolina Darsi i Mišel Tejlor. Govoriće i Manoj Bedale OBE, vlasnik kriket tima indijske Premier lige Rajastan Royals i Rasel Tan, APAC-ov šef marketinga za LaLiga.

Draft programa konferencije možete pogledati ovde

Program će se baviti raznolikošću i inkluzijom, kao i održivošću. Inovacije, tehnologija i podaci istraživaće se na raznim forumima, uključujući višestruke „Inovacijske reflektore“ i otkrića TCS Sports Technology Survey.

Ne zaboravite da iskoristite kod MPW10 kako biste iskoristili 10% popusta.

Krajnji rok za prijavu je 00h 8. decembra

Zašto teže mršavimo po hladnom vremenu?
5 načina kako trčanje poboljšava zdravlje tokom pandemije covid-19

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed