* NaslovnaOprema za trčanje

Last minute novogodišnji i božićni pokloni za trkače

Nema komentara

Sezona praznika je, do nove godine je ostao još jedan dan, do Božića još malo i ako ste kao i mi osoba koju obilazak tržnih centara u ovom periodu godine frustira još više nego inače, i ako želiš da svom trkaču ili trkačici, pokloniš nešto što će ga zaista obradovati i motivisati, stvari mogu biti jednostavne – zato smo pripremili ovaj mali spisak ideja, da ne lutaš!

Čarape za trčanje

Čarape za trčanje su klasika, uvek su potřebné i korisne. Imajte na umu da su čarape za trčanje napravljene od specijalnih materijala i imaju funkciju da dobro fiksiraju nogu, usmere krvotok i najvažnije da ne stvaraju žuljeve. Mogu biti duže i toplije, krakte kao i kompresione (za oporavak i bolju cirkulaciju). Šta god da izaberete, trkačima će biti od koristi.

novogodisnji-poklon-za-trkace-carape-energetics

Stratnina za trku sledeće godine

Ako dobro poznajete osobu koju želite da iznenadite, onda ovo može da bude odličan poklon. POsebno ako želite da iznenadite svog trkačkog partnera. Možete da odete zajedno na neku trku ili da ga pošaljete na neko trkačko putovanje. Budžet za ovaj poklon je od 2.000 dinara do 2.000 eur, pogledajte koje trke su u našem kalendaru trka

Sportske slušalice

Ako trkač kojeg želite da iznenadite voli da sluša muziku, podkaste ili audio knjige dok trenira, onda su dobre slušalice za trening pravi izbor. Glavna karakteristika ovih slušalica je otpornost na vodu, zbog čega znojenje ili kiša u toku treninga nije više prepreka za korišćenje slušalica.

pokloni-za-trkaceredmi-buds-4-active-6381

Pojas za trail trkače

Pojas za trčanje je idealna poklon za trail trkača, ali može da bude jako korisna stvar i gradskim trkačima ako prelaze velike distance i treba im prostor da ponesu svoju vodu i okrepu. Dakle ako trkač kojem kupujete poklon trči po šumama i brdima ili se sprema za maraton .

Pokloni za trkače koje baš dobro poznajete – odeća i obuća

Možda i najnezahvalniji poklon jeste odeća ili obuća. Veoma je teško da znate i veličinu i ukus i potrebe trkača. Zato, ako baš poznajete osobu onda su ovo pokloni za trkače koje možete da pogledate.

Zimski donji veš

Ovo je veoma koristan poklon i komad opreme koji svakom trkaču znači kada se u toku zime sprema za svoju prolećnu trku. Posebno ako se sprema za maraton jer tada provodi dosta vremena napolju.

 

 

Fitnes narukvica ili sat za trčanje

Idealan poklon, posebno za trkače početnike. Motivisaće ih mogućnost da prate svoj napredak, ali će im i pomoći da izgrade svoj identitet kao sportiste, jer će biti komad odeće koji stalno nose sa sobom da ih podseća na novu stvarnost.
Satovi za trčanje ne moraju da budu ni preskup poklon. Delimo vam nekoliko modela koji će uraditi odličan posao a nisu preskupi.

Xiaomi Smart Band 8

Fitnes narukvica koja ima mogućnost da se prikači na pertle i da prati 13 različitih pokazatelja kod trkača.

Nezavisni, najsavremeniji GNSS čip je ugrađen u sat za brzo pozicioniranje sa visokom preciznošću. Kao i činjenica da Redmi Watch 3 podržava više od 120 režima vežbanja, uključujući trčanje na otvorenom, vožnju bicikla, planinarenje i plivanje u bazenu, su glavni razlozi zbog kojih mislimo da je ovo odličan sat za trkače početnike.

 

Ovo je napa kratka lista koju možete da dopunite idejama u komentarima. Srećni praznici i radujte se darivanju.
Novi logo Svetskog prvenstva u krosu!
Odlazak na trening kroz gifove
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed