* NaslovnaVesti

KTJ WINTER CHALLENGE #JANUARY 200 trkača za Magdalenu Vlaški

Nema komentara

KTJ (“Ko te juri”) klub i ovog januara prikuplja kilometre za dete kojem je potrebna pomoć. Ovaj klub čine sportisti koji svojim kilometrima ostvarenim na treninzima i trkama prikupljaju humanitarnu pomoć za decu.

Pročitaj i: KTJ Ultra Challenge #september: Trkači za devojčicu Lenku Anđelković

KTJ je klub koji je uspeo je da okupi čak 200 trkača iz Srbije i regiona bez obzira na to koji je njihov matični klub. Ono što je zajedničko svim trkačima je ljubav prema sportu, takmičarski duh, zdrave navike i humanost. Tokom 2023. godine, ovi trkači prikupili su 1.700.000,00 dinara za lečenje Iris, Danila i Lenke, a sada u Novoj godini, u još većem sastavu nastoje da pomognu devojčici Magdaleni. 

KTJ Winter Challenge #january je humanitarni izazov u kom učestvuje 200 trkača iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije. Trkači su podeljeni u osam timova na čelu sa kapitenima, Anom Lukić, Anđelom Đokić, Dunjom Spajić, Markom Radišićem, Marijom Bubalo, Tamarom Šašić, Marijanom Mijatović i Milanom Petrićem.

Timovi su 1. januara krenuli sa prikupljanjem kilometara, na taj način što treniraju, trče i takmiče se u svojim disciplinama na trkama širom regiona.
Najuspešniji je onaj tim koji na kraju meseca istrči najviše kilometara. Te kilometre trkači “prodaju” (npr. ako tim skupi 6000km, to množimo sa brojem 10 i dobijamo 60.000,00din za otkup), a sav novčani prihod ide za lečenje devojčice Magdalene Vlaški. KTJ Challenge traje 31 dan, a cilj je prikupiti novac, pomeriti sopstvene granice, ali i steći nova prijateljstva.

Pročitaj i: KTJ Challenge: Novi izazov počeo u maju

Članovi ovog tima pored toga što prikupljaju humanitarne kilomete, svakog vikenda organizuju treninge u prirodi i na taj način pored online takmičenja, nastoje i da se druže i uživo. Na svojoj instagram stranici sredom i petkom organizuju live uključenja ‘’KTJ presek rezultata’’ i tom prilikom gosti emisije razgovaraju o aktuelnostima iz prethodnje nedelje, objavljuju trenutne rezultate na preseku i dele savete i utiske.

Budućnost KTJ-a

Ovaj projekat dobio je veliku podršku građana Srbije i regiona koji su za nas čuli putem medija i društvenih mreža i poželeli da se priključe sa donacijama. Nakon što završimo ovaj januarski izazov, sledeći će biti u septembru za neko drugo dete. Nastojaćemo da sportom i zdravim načinom života budemo primer mladima.
Želja nam je da pomognemo deci koliko god je to moguće i da pozovemo što više ljudi da uplate donacije za Magdalenu, ali i da slede naš primer kada je bavljenje fizičkom aktivnošću u pitanju.

Pridružite se donacijama

Magdalena Vlaški, je devetogodišnja devojčica iz Trnova kod Sarajeva, obolela je od maligne bolesti. Dijagnostikovan joj je rak mozga, glioblastom 4. stepen, koji se nalazi na moždanom stubu, mestu u mozgu koje određuje životne funkcije. Glioblastom je jedan od najtežih i najagresivnijih tumora. Za nastavak lečenja preporučuju se klinike iz Izraela i sa Kube, pa je u te svrhe potrebno sakupiti 300.000 evra. 

Molimo sve ljude dobre volje da pomognu Magdaleni da pobedi bolest tako što će poslati SMS sa sadržine 142 na broj 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko Paypal-a 

Senzacija Kineske duvanske industrije ujka Čen diskvalifikovan zbog pušenja na trci
Ne morate da trčite ispod tri sata da biste pobedili na maratonu… ako odete na Južni pol
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed