* NaslovnaMršavljenje

Redukcija masnih naslaga i mršavljenje putem emocionalnog isceljivanja. O čemu to priča JP Sears? [VIDEO]

Nema komentara

Nova godina – novi izazovi i ciljevi. Manje više svi smo postavili barem neki cilj vezan za ishranu, kilažu i nivo fizičke aktivnosti. Zar ne?

U tim teškim odlukama, često je potrebno olabaviti naš odnos sa tim novim ciljevima i proces transformacije svojih navika shvatiti malo opuštenije. Ovaj film vam može pomoći u tome.

JP Sears je za par godina na Youtube-u stvorio kanal koji oduševljava humorom, ali i govori na vrlo inteligentan način o izazovima pred kojima se svi nju-ejdžeri nalaze.

Mix ironičnih, zabavnih i jako duhovitih opaski kroz teme koje su svima od životne važnosti: zdravlje, roditeljstvo, patnerski odnosi…

Što je najbolje, čovek se sprda sa svim ovim temama, ali o njima ozbiljno promišlja jer je jedan jako senzibilan i spiritualan muškarac, tako da je i ovaj video neka vrsta meta-srpdnje u kojem nas pokreće da o temi mršavljenja, ali i o našem životu mislimo iskrenije i dublje.

Inače, JP je autor i kouč (radi jedan na jedan sa klijentima) poslednjih 10-ak godina, a ove godine mu je i izašla i prva knjiga „Kako biti ultra spiritualan?“. Bavi se kros-fitom, jogom, meditacijom…

Naravno, mršavljenje kao tema, nije tema samo broja kalorija, nego tema pre svega psihološkog odnosa prema hrani i prema sebi, pa vam u svakom slučaju, ako imate problema sa hranom, prežderavanjem duži period, preporučujem našu prijateljicu Aleksandru Ubović i njen rad.

Pogledajte prve fotografije pristigle za konkurs "Najbolja trkačka fotografija Srbije u 2019". Šaljite vaše radove do 15.januara i osvojite 100 evra!
Stazom bez smoga? Došlo je i to vreme kada se ne preporučuje da se bavimo fizičkom aktivnošću na otvorenom…
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed