* NaslovnaNajave trka

„EAST WEST RUN FEST“ Sarajevo – trkački događaji koji će razbuditi čitav region!

Nema komentara

Mjesto gdje se susreće tradicija istoka i moderni dodir zapada i ove godine će biti domaćin tri velike sportsko-zabavne manifestacije. Organizator NGO Sarajevo Marathon u saradnji sa Run&More Community timom iz Banjaluke u Sarajevo donosi trkačke događaje, koji će razbuditi čitav region!

“Spring Run Summer Edition“ je sportsko-zabavna manifestacija koja će  08. avgusta 2020. godine u Sarajevu otvoriti trkačku sezonu.

“Heineken 0.0 5K Spring Run“ tradicionalna,  uzbudljiva trka, čija staza prolazi kroz sami centar grada, odlična je prilika da se upozna Sarajevo i sve ono što ovaj gradi nudi.

Svi oni koji imaju dilemu da li vrijeme posvetiti svojoj velikoj ljubavi trčanju ili porodici, sada više ne moraju da brinu oko ovog izbora. Nova trka “Sarajevo Family Run“ prvi put starta ove godine. Kratka trka/šetnja je namijenjena cijeloj porodici, odnosno svim bliskim ljudima, koje doživljavamo kao porodicu.

Uz mnogobrojne koncerte i DJ nastupe 28. avgusta “Sarajevski Noćni Cener“ donijeće magiju u tople sarajevske noći. Učesnici mogu da učestvuju na dvije trke. Na prvom mjestu je već etablirana „Vienna Run4Lifestyle 10K Night Run“, poznata kao noćni cener ili mrak trka, uz koju će se po prvi put na ovoj manifestaciji pojaviti timska “5K Team Run“ trka. Ova trka  korporativnog karaktera, idealna je prilika da sa svojom ekipom posjetite poslovne saradnike u Sarajevu i svi zajedno se zabavite u jednoj ležernoj i nekonvencionalnoj atmosferi.

“Run Fest“ je prvo izdanje festivala sporta, muzike i zabave u ovom kulturno-istorijskom centru Bosne i Hercegovine, koji će biti realizovan od 19.09. do 20.09. Organizatori donose široku lepezu trka za učesnike i bogat zabavni sadržaj za sve prisutne i navijače.“Sberbank Polumaraton“, štafetni polumaraton ili Fun Run zabavna trka, dovoljan su razlog da dođete, ako ne prije, onda ove jeseni u Sarajevo. Osim trčanja svi posjetioci moći će uživati u mnogobrojnim muzičkim i zabavnim sadržajima, ukusnim gurmanskim delikatesima, kulturnom programu, ali i nasmijati se čuvenom sarajevskom humoru.

Više informacija potražite na : https://sarajevomarathon.ba/

Alex Zanardi u komi posle teškog udesa na svom ručnom biciklu
Svetska zdravstvena organizacija ne preporučuje nošenje maski na treningu
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed