* NaslovnaPromoVesti

Poslednja prilika za Beograđane ove godine: BRC Škola trčanja počinje! Iskoristi rane cene!

Nema komentara

Program BRC Škole trčanja u Beogradu počinje sa treningom za deset dana! Sve informacije i prijavni formular možete pronaći na sajtu www.skolatrcanja.com.

Rane prijave su omogućene sve do 16. septembra! To znači da do tada važi jeftinija cena. Prijave nakon toga će biti moguće po regularnoj ceni, ukoliko bude slobodnih mesta.

16 nedelja koje će ti promeniti život!

BRC Škola Trčanja je program koji postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života. Isto tako, omogućava onima koji imaju prekid u treniranju da se na zdrav i bezbolan način vrate trčanju. Sve ovo ne mora biti naporan, već zabavan proces, jer počinjemo zajedno!

Kako treniramo?

Kroz Školu trčanja je prošlo više od 3.500 ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. Treniramo 3x nedeljno. 

Osnovna ideja je da trčanje čini da se osećate dobro, a da vas ne umara, ne stresira dodatno i ne opterećuje. U Školi trčanja govorimo o skladnom, harmoničnom i funkcionalnom telu i trčanju koje će doprineti poboljšanju sveukupnog života pojedinca.

Treninge trčanja prati edukacija, treninzi snage, zajednički nastup na trkama, izleti jednom mesečno na sjajnim lokacijama u prirodi…

Ako već dugo pokušavaš da promeniš navike, pokreneš sebe i život oko tebe, ako te trčanje mami a teško ti je da to uradiš sam/a – prijavi se! Broj mesta je ograničen na 120 – rezerviši svoje na vreme.

Gde i kada treniramo

Treninzi Škole trčanja se održavaju tri puta nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike. Trčimo uvek napolju:

  • Ponedeljak 18:30 – 20:00, Novi Beograd, Brankov most
  • Sreda 18:30 – 20:00, Novi Beograd, Brankov most
  • Subota 10:00 – 11:30, Ada Ciganlija, klub Šuma

Šta da radim kada mi ne odgovara neki od termina?

U Školi svakog meseca dobijaš program rada, tako da trening možeš da uradiš “za domaći”, pre škole/posla ili na putovanju. Sve što je potrebno jeste da se javiš treneru u zatvorenoj Facebook grupi kroz koju komuniciramo! Na taj način ne zaostaješ za grupom i ravnomerno napreduješ.

Dan upisa i prvi trening

Nova grupa BRC Škole trčanja kreće upisom 18. septembra 2021-e! Tada će se održati kratka prezentacija, treneri će odgovarati na sva pitanja upisnika, a nakon toga održaće se i probni trening.

Prijavi se online i blagovremeno primaj obaveštenja o upisu!

Cena programa

Cena celokupnog programa je povoljnija od mesec dana personalnih treninga i iznosi 13.990 RSD, a za rane prijave važi cena od 11.990 RSD (*za uplate u celosti do 16.09.2021.). Omogućeno je i plaćanje na dve rate, od po 7.500 rsd (prva rata se plaća do upisa).

Saznaj šta je sve uključeno u Školarinu na ovom linku!

BONUS: Svi školarci dobijaju na poklon kvalitetnu funkcionalnu majicu za trčanje u vrednosti od 3000 dinara, kao i zdravstveni pregled lekara specijaliste u privatnoj ordinaciji (koji je obavezan na početku treniranja).


Za sve dodatne informacije posetite sajt BRC Škole trčanja, ili pišite na mail: kontakt@belgraderunningclub.com.

Ženske patike za trčanje su drugačije od muških. Zašto i kako se ženske patike za trčanje razlikuju od muških
Zašto je rutina najvažnija stvar ako želimo da uspemo u bilo čemu?
Tags: , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed