BRC Škola trčanja vrši upis novih članova. Iskoristi rane prijave!

16. generacija programa BRC Škola trčanja u Beogradu počinje sa treningom za mesec dana! Sve informacije i prijavni formular možete pronaći na sajtu www.skolatrcanja.com.

Rane prijave su omogućene sve do 22. marta! To znači da do tada važi jeftinija cena. Prijave nakon toga će biti moguće po regularnoj ceni, ukoliko bude slobodnih mesta.

BRC škola trčanja

16 nedelja koje će ti promeniti život!

BRC Škola Trčanja je program koji postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života. Isto tako, omogućava onima koji imaju prekid u treniranju, da se na zdrav i bezbolan način vrate trčanju. Sve ovo ne mora biti naporan, već zabavan proces, jer počinjemo zajedno!

Kako treniramo?

Kroz Školu trčanja je prošlo više od 3.500 ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. Treniramo 3x nedeljno. 

Osnovna ideja je da trčanje čini da se osećate dobro, a da vas ne umara, ne stresira dodatno i ne opterećuje. U Školi trčanja govorimo o skladnom, harmoničnom i funkcionalnom telu i trčanju koje će doprineti poboljšanju sveukupnog života pojedinca.

Treninge trčanja prati edukacija, treninzi snage, zajednički nastup na trkama, izleti jednom mesečno na sjajnim lokacijama u prirodi…

Ako već dugo pokušavaš da promeniš navike, pokreneš sebe i život oko tebe, ako te trčanje mami a teško ti je da to uradiš sam/a – prijavi se! Broj mesta je ograničen na 120 – rezerviši svoje na vreme.

Informacije o terminima i lokacijama

Treninzi Škole trčanja se održavaju tri puta nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike. Trčimo na dve lokacije, na kojima je obezbeđen prostor za presvlačenje.

  • PONEDELJAK 19:00 – 20:30, Brankov most, Novi Beograd
  • SREDA 19:00 – 20:30, Brankov most, Novi Beograd
  • SUBOTA 08:00 – 09:30, Ada Ciganlija, klub Šuma

Šta da radim kada mi ne odgovara neki od termina?

U Školi svakog meseca dobijate program rada, tako da trening možete da uradite “za domaći”, pre škole/posla ili na putovanju. Sve što je potrebno jeste da se javite treneru u zatvorenoj Facebook grupi kroz koju komuniciramo! Na taj način ne zaostajete za grupom i ravnomerno napredujete.

Dan upisa i prvi trening

Nova grupa BRC Škole trčanja kreće upisom 03. i 04. aprila 2021-e! Tada će se održati kratka prezentacija u prostorijama Beogradskog trkačkog kluba, treneri će odgovarati na sva pitanja upisnika, a nakon toga održaće se i probni trening.

BRC Runners Hub powered by Push se nalazi na Dorćolskom keju, u ulici Tadeuša Košćuška 78.

Cena Škole trčanja

Cena celokupnog programa je povoljnija od mesec dana personalnih treninga i iznosi 13.990 RSD, a za rane prijave važi cena od 11.990 RSD (*za uplate u celosti do 22.03.2021.)

Omogućeno je i plaćanje na dve rate, od po 7.500 rsd (prva rata se plaća do upisa).

Saznaj šta je sve uključeno u Školarinu na ovom linku!

BONUS: Svi školarci dobijaju na poklon kvalitetnu funkcionalnu majicu za trčanje u vrednosti od 3000 dinara, kao i zdravstveni pregled lekara specijaliste u privatnoj ordinaciji (koji je obavezan na početku treniranja).


Za sve dodatne informacije posetite sajt BRC Škole trčanja, ili pišite na mail: kontakt@belgraderunningclub.com.

planovi za trčanje