* BEOGRADSKI MARATON ** NaslovnaVesti

Beogradski maraton može biti odložen u slučaju širenja zaraze Korona virusom!

Nema komentara

Kao što verovatno znate, parlamentarni i lokalni izbori su zakazani za nedelju 26.04.2020. – istog dana kada se održava 33. Beogradski maraton.

Vučić je danas, na konferenciji za novinare, na pitanje “Da li će zbog širenja korona virusa biti otkazani veliki događaji, poput predizbornih skupova?” odgovorio:

“Neće biti otkazani izbori”, kao ni veliki skupovi i utakmice. Jedino razmišljamo šta ćemo sa Beogradskim maratonom (koji se održava u aprilu), ali i o tome ćemo doneti odluku na vreme”.

Predsednik R.Srbije Aleksandar Vučić

Dakle, jedino se razmišlja o velikim događajima na koje dolaze ljudi iz inostranstva.

Da ne bismo dalje dumali šta se dešava i ima li promena što se organizacije trke tiče, evo hitnog saopštenja koje je izdao Beogradski maraton:

Beogradski maraton podržava stavove predsednika

Imajući u vidu izmišljene i zlonamerne vesti koje o odlaganju ili neodlaganju predstojećeg 33. Beogradskog maratona javnosti plasiraju pojedini mediji – mi kao organizatori tog velikog međunarodnog sportskog događaja imamo u vezi sa tim da kažemo sledeće:

Beogradski maraton u potpunosti podržava stavove predsednika Republike Srbije g. Aleksandra Vučića koje je izneo na današnjoj konferenciji za medije, a u vezi mogućeg odlaganja 33.Beogradskog maratona zakazanog za 26.04.2020. U vanrednim situacijama, u slučaju eventualnog širenja zaraze Korona virusom –  primenjuju se vanredne mere i mi ćemo u potpunosti sarađivati sa predstavnicima vlasti i nadležnih službi u najboljem interesu naše zemlje i njenih građana.

Beogradski maraton je u svakom trenutku spreman da pomogne i stavi se na raspolaganje i državnim organima i gradu Beogradu u funkciji zaštite zdravlja kako naših građana, tako i učesnika trka koje organizujemo.

Beogradski maraton je integralni deo našeg društva već više od tri decenije i kao takav je spreman da ponese svoj deo tereta u ovoj, po naše društvo osetljivoj situaciji.

Dobar osećaj u sopstvenoj koži! Extreme Intimo Underpants Run 2020 nadmašio očekivanja
Žene ne vole fudbal, ali vole sport!
Tags: , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed