* NaslovnaNajave trka

7. Gomex Zrenjaninski polumaraton – Nova prilika za lične rekorde

Nema komentara

U Zrenjaninu će 1. oktobra sedmi put biti organizovana tradicionalna sportska manifestacija 7. Gomex Zrenjaninski polumaraton, u okviru koje će biti održane polumaratonska trka (21 km), trka zadovoljstva (7 km), štafetna trka (3 h 7 km) i dečija trka.

7. Zrenjaninski polumaraton – šta nas očekuje

Prvi Zrenjaninski polumaraton održan je 2016. godine i već od tada ova manifestacija važi za jednu od najbolje organizovanih trka u gradu. Staza polumaratona je veoma pogodna za sve trkače jer je kružna, ravna, bez većih uspona, te će učesnici moći da uživaju trčeći najlepšim delovima grada – od starta na Trgu slobode, preko najpoznatijih zrenjaninskih ulica i naselja.

Tokom trčanja nemojte strahovati da ćete biti žedni i iscrpljeni, jer vas očekuje mnogo okrepnih stanica na kojima volontiraju preslatki učenici zrenjaninskih osnovnih škola koji će vam pružati podršku i bodriti vas na stazi.

zrenjaninski polumaraton volonteri na stazi
Volonteri na Zrenjaninskom polumaratonu su tu za vas na svakom koraku

Zahvaljujući odličnoj organizaciji u proteklih šest godina, popularnost i posećenost ovog sportskog takmičenja je u konstantnom porastu.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane trkače da se prijave na sajtu www.trka.rs do 22. septembra. Ukoliko to ne učinite do navedenog datuma u podne, možete se prijaviti i na dan trke. Trka počinje u 11 časova, tako da ne morate rano da ustajete. Parkiranje je u samom centru, parking je u nedelju besplatan, a podizanje paketa brzo i jednostavno.

Nakon trke, na cilju vas očekuje okrepa za koju su zaduženi brojni sponzori. A u Domu učenika, na 200 metara udaljenosti, očekuje vas ukusan ručak, koji je takođe besplatan.

Organizatori će se potruditi da i ove godine budu što bolji domaćini, što je svakako jedan od razloga zbog kojih mnogi trkači ne preskaču ovu tradicionalnu jesenju trku.

zrenjaninski polumaraton

Sve gorepomenute činjenice i pozitivna trkačka energija razlog su da 7. Gomeks Zrenjaninski polumaraton uvrstite u svoj raspored, ulice Zrenjanina radovaće se batu
vaših trkačkih koraka.

 

Trčite brže uz ovih sedam saveta
Najstariji polumaratonac ima 102 godine i zove se Bill Cooksey
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed