* NaslovnaNagradna igraNajave trka

Šifra: Božić Bata – čarapa – poklon – trka. Gde drugo nego u čarapaniji, 2 startnine gratis!

2 komentara

Zagrevanje za 15. mart 2020. godine je uveliko počelo! ARK Maratonac već mesecima radi kako bi praznik trčanja u carskom gradu bio nešto posebno, jer ovu trku organizuju trkači zbog trkača i oni su u centru pažnje i svi su heroji i pobednici – i oni koji prvi prođu kroz cilj i oni koji zadnji pređu ciljnu liniju.

Ako želiš da ti donesem gratis startninu za ovaj događaj – pažljivo čitaj šta poručuju Seniša i ARK Maratonac iz Kruševca grada, i na kraju teksta klikni na dugme! Trčanje.rs će se pobrinuti da dvoje čitalaca, koji tačno odgovore na nagradno pitanje, budu srećne ruke!

Božić bata

Čeka nas mali jubilej u martu, 5. Kruševački Generali polumaraton i prijave su već davno otvorene, link za prijavu je OVDE.

Novina ove godine će biti takmičarskih 5 km, pored 10 km i polumaratona – dakle, imaćemo tri takmičarske trke i dve revijalne, Cooper trku zadovoljstva i HRC trku Dečiji osmeh i nadamo se da će na prazniku trčanja u carskom gradu trčati preko tri hiljade ljudi.

Prijavite se i obezbedite sebi mesto na manifestaciji koja iz godine u godinu podiže nivo organizacije i trudi se da trkači budu zvezde dana i da grad napuste sa osmehom na licu i željom da se ponovo vrate.

Zašto doći u Kruševac na 5. Kruševački Generali polumaraton?

Odgovora je puno: zato što imamo bogatu okrepu na svaki kilometar, muziku na svaki kilometar, zato što imamo sertifikovanu stazu koja je u širem centru grada, zato što će biti bogat startni paket i ove godine – pored uobičajenog biće i čarape jer smo mi ipak Čarapani i jos neka izneneđenja, zato što će biti angažovano oko trideset fizioterapeuta, zato što će svi dobiti ručak, bazen, posetu muzeju, zato što će biti starosnih kategorija i pehara za njih, zato što će vas u cilju sačekati osveženje, voće i obavezni kolači po kojima smo nadaleko postali poznati, zato što je elektronsko merenje i brza i tačna obrada rezultata, zato što ćete imati ekran na kom ce pisati vaše ime, vreme, plasman, zato što će sve pucati od pozitivne energije, zato što će tu biti Radoslav Simić, nas Rale koji nas prati i navija i za vas i za nas i najbolji dugoprugaši iz zemlje i regiona, zato što je to praznik trčanja u carskom gradu!

ARK Maratonac je nastao da bi aktivirao i pokrenuo što veći broj Kruševljana i doveo hiljade ljudi iz zemlje i inostranstva u naš carski grad da zajedno promovišemo zdrav i aktivan način života. Potrudićemo se da to bude pravi spektakl, praznik trčanja, eksplozija pozitivne energije i dobrog raspoloženja.

Cilj nam je da imamo preko 1000 takmičara a potajno se nadamo da će ih biti mnogo više!

Potrudićemo se da trećeg vikenda u martu doživite Kruševac na jedan nov način jer i Kruševac raste iz godine u godinu i sve je lepši i ima šta da ponudi i da Kruševački polumaraton postane jedan od prepoznatljivih sportsko turističkih brendova grada. Zato je grad Kruševac od prvog dana sa nama kao pokrovitelj cele manifestacije.

Sa nama je ponovo Generali osiguranje kao generalni sponzor i ovom prilikom bih se zahvalio Generali osiguranju na ukazanom poverenju i nastavku saradnje od prošle godine. Bili su nam velika podrška i bodrili su nas kao i sve trkače tokom cele manifestacije.

Ceo tim sponzora je tu a imamo i nove članove tima sto pokazuje da Kruševački polumaraton radi pravu stvar, promoviše prave vrednosti i postaje prepoznat u zemlji ali i šire.

Zvanično vozilo 5. Kruševackog Generali polumaratona je Mercedes – Benz kompanije Emil Frey Auto Centra. Svi koji žele da se više upoznaju sa kompanijom mogu da lajkuju stranicu kompanije.

Sa nama je tradicionalno od samog početka Cooper Tire bez koga Cooper trka zadovoljstva ne bi bila to što jeste. Svake godine ova trka privlači sve više učesnika koji posle postaju naši verni  trkači i najbolji promoteri ove trke koja je namenjena svima bez obzira na pol, sposobnosti i godine.

Ove godine nam se pridružuje CHR Srbije koji je podržao dečiju trku, CHR trka Dečiji osmeh je otvorena za svu decu koja žele da budu deo jedne velike sportske manifestacije, da osete radost pokreta, da se pokrenu , da decu odvojimo od telefona i kompjutera i da im pokažemo alternativu u sportu i zdravom načinu zivota.

Deco potrebno je samo da dođete, ponesete patike i istrčite laganim korakom 300 m, ostalo je naša briga, okrepa, voće, kolači i naravno medalja za svako dete jer svi su pobednici! Sva deca i njihovi roditelji koji na prazniku trčanja potrče i reše da budu aktivni, da osete šta znači biti na jednoj velikoj trci, su samim učestvovanjem pobedili. Biće još puno iznenađenja i mnogo osmeha koji će ukrasiti naš carski grad!

Odlična saradnja se nastavlja sa onima koji prepoznaju naš rad i podržavaju aktivan i zdrav način zivota a sve u službi ispunjenja svih ocekivanja trkača. Jedno veliko hvala od srca, za Gala vodu koja ce i ove godine  biti zvanična voda 5. Kruševackog Generali polumaratona, o vašoj energiji brinuće kompanija Fun&Fit, takođe tu su Yuhor, Danubius i Delta Agrar kako bi pomogli da startni paket bude bogat i carski  u našem gradu na prazniku trčanja!

Prijavite se i obezbedite sebi mesto na manifestaciji koja iz godine u godinu podiže nivo organizacije i trudi se da trkači budu zvezde dana!

Na 5. Kruševački Generali polumaraton su svi pozvani

Trkači, volonteri, navijači, navijačke grupe trkačkih klubova, organizatori drugih trka koji žele da imaju svoj štand, muzičke grupe koje bi bodrile trkače na stazi, individualni muzičari (bubnjari, trubači i drugi, društveno odgovorne kompanije koje žele da se reklamiraju na manifestaciji, svi pisani i elektronski mediji. Svi zainteresovani mogu se javiti putem mejla arkmaratonac11@hotmail.com ili na fb profilu Seniša Gašić i ARK Maratonac, kao i na instagramu. ­­

Klik na dugme ako želiš da osvojiš free startninu!

*Startninu možeš da pokušaš da osvojiš do 6. januara do kraja dana, da bismo na vreme javili Božić Bati koga će da obraduje! Važi za bilo koju od tri takmičarske trke.

Vivia Run&More Weekend ponovo u Banjaluci – 3 dana trkačkog festivala!
Vodimo vas na jednu krajnje UNUSUAL trku da popunite kolekciju 6 EX YU maratona!
Tags: , , , , ,

Povezani članci

2 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed