Nagradna igra

Moving Up – pobednici prve nedelje

Nema komentara

UP aplikacija nam preporučuje da dnevno pređemo najmanje 10.000 koraka 🙂 Naš pobednik je prešao malo više od toga za prvo mesto i Up move jawbone narukvicu – čestitamo Nikoli! Kako na runtastic prijavama nismo imali učesnike, pametni uređaji su odlučili da drugu narukvicu dodele najaktivnijoj dami – Dušici 🙂

Danas, u podne je presek izgledao ovako:

muška i ženska konkurencija

Igra se nastavlja i ove nedelje, pobednike prvog kruga nećemo računati za drugi, tako da sada imate veću šansu i neku vrsu mete koliko koraka da pređete kako biste osvojii UP Move narukvicu 🙂 Hvala svima koji hodaju / trče sa nama!

Ako već niste pročitajte ponovo:

Kako da učestvujem?

  • Za kontrolu koraka potrebno je da skinete UP aplikaciju sa itunesa ili play store i počnete već danas da telefon koristite kao pedometar.

Aplikacija koristi senzore koje imaju samo iphone i android telefoni novije generacije, tako da predlažemo da proverite kompatibilnost pre instaliranja. Da biste bili sigurni da vas aplikacija prati, držite je uključenu i nosite telefon sa vama pri što većem broju koraka.

Alternativno: ako vaš telefon ne može da meri kretanje preko UP aplikacije, registrujte se na runtastic aplikaciji. Runtastic prati pređene kilometre putem GPSa.  Da biste bili sigurni da vas aplikacija prati, morate da je uključite i počnete da merite kretanje bilo da trčite ili hodate. Pazite da je GPS signal dovoljno jak.

  • Za obe aplikacije: Potrebno je da unesete svoje podatke (ime i prezime i email adresu). Zatim treba da pratite dalje korake ( pol, visina itd.)
  • U settings treba da označite podatke o kretanju kao javne ( da bismo mogli da vidimo koliko hodate :))
  • Učesnici treba da jave/ potvrde putem email-a na sledeće email adrese:   da su se registrovali u UP ili runtastic sistemu, sa username identifikacijom kako bismo vas dodali za prijatelje 🙂

tijana@trcanje.rs

pametniuredjaji@db-a.net

Nedelja traje od ponedeljka do ponedeljka u podne.  U podne pravimo presek i dodeljujemo 2 nagrade:

  1. za najviše pređenih koraka (UP korisnici)
  2. za najveću kilometražu (Runtastic korisnici).

Ostanite aktivni i pratite nas za nove nagrade 🙂

Moving UP – nagradna igra za najaktivnije trkače!
Moving UP – devojke pokidale! Rezultati druge nedelje nagradne igre

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed