Marketing

Dobrodošli na Trčanje.rs

Od 2009. godine stvaramo trčanje u Srbiji. Verujemo da znamo puno o trkačima u Srbiji i o tome kako je trčanje sjajan kanal za promociju zdravih priča koje se uklapaju u viziju Srbije kao zemlje dostojne života. Za vas, naše buduće partnere dizajnirali smo promotivne pakete tako da budu korisni za trkače, a vama investicija u marketing koja će sigurno biti vraćena. Da li ste vi?

#1 Organizator koji želi da rasproda svoju trku

Ukoliko organizujete trku BESPLATNO ćemo bojaviti vašu najavu. Paketi istaknutih i ponavljanih najava kreću od 49,90 EUR, a postoji i trik kako da dođete do maksimalne vidljivosti do 200.000 prikaza, a da trošak promocije prebacite na vašeg glavnog sponzora trke!

Preuzmite ponudu za promociju trke

#2 Firma sa test budžetom od 199 – 499€

Znamo kakvo je stanje u Srbiji i regionu vezano za marketing budžete, posebno malih privrednika kojima je svaki uloženi dinar u marketing, nesigurna investicija i veliki trošak koji mora da se isplati da bi biznis nastavio da raste. Potreban vam je povoljan i proveren oglašivački paket kojim ćete doći do 30.000 i generisati prve zainteresovane kupce. 

Preuzmite ponudu za male oglašivače.

#3 Kompanija kojoj treba dublja integracija

Trčanje je u trendu i trčanje je čisto pozitivna priča. Brendovi bi trebalo da razmisle ozbiljno da se vežu uz trčanje, čak i ako nisu iz sveta sporta. Banke, osiguravajuća društva, hoteli… dobiće veliki pozitivan publicitet i moćiće da ISPRIČAJU SVOJU BREND PRIČU (storytelling) kroz organizaciju trke. Događaji poput Coca-Cola Happy Run-a daju VELIKU VREDNOST KORISNICIMA i nisu seljački i fejkovan PR koji će istrošena kreativna agencija da osmisli za uplašenog brend menadžer vaše firme. Primeri u kojima smo mi kao Trčanje.rs i naš Klub učestvovali:

VIP reklama (naši trkači trčali noćnu – neonsku trku i učestovali kao glumci)

Maraton akademija – naš koncept, naša izvedba. Materijali. FB grupa.

ADIDAS Škola trčanja – naš program i celokupna izvedba. Sajt. FB stranica.

Evo naših ideja koje čekaju vas da se povežemo

  1. Belgrade Business Run
  2. Harmony Run Camp
  3. Škola trčanja u Nišu i Novom Sadu
  4. Čokoladna trka
  5. College run (studentska trka)
  6. Hipsterska trka

Prepoznali ste ovo kao važno? Javite nam se, možemo da izbrušimo i vašu ideju!

#4 Reklamna media buying agencija

Pozdrav ekipa, verovatno je da se znamo, no nema veze, evo ga. Preuzmite naš Trčanjers – MEDIA KIT 2018  cenovnik oglasnog prostora. Hvala vam što nas se setite!

+ GRATIS

Stvarno nam je stalo da ljudi dobiju kvalitetan proizvod, a vi dobru kampanju. Možemo vam pomoći da dođete do najbolje reklamne poruke, ili ako već imate priču, onda da je prilagodite za trkače.

Vidimo se na trčanju(.rs)!
kontakt@trcanje.rs

Tijana Popadić
tijana@trcanje.rs

Veroljub Zmijanac
veroljub@gmail.com