lifestyleVesti

Apple navodno lansira aplikaciju Apple fitness i ima nameru da privuče veliki broj vežbača

1 komentar

Apple će uskoro zameniti svoje pretplatničke usluge, kao što su Apple Music, Apple TV + i tako dalje, sa novom Fitness uslugom najavljenom u narednim nedeljama.

Zvanična najava ovih promena će se desiti verovatno sledećeg meseca ili u oktobru, tvrdi novi izveštaj kompanije Bloomberg.

Bloomberg uglavnom fokusira na revidirani sistem pretplate, gde se različite usluge spajaju zajedno s nižim troškovima od pojedinačnih pretplata. Za nas je ipak Apple Fitness najzanimljivija novost

Zanimljivo je to što ovo izgleda kao potpuno nova usluga.

Apple Fitness ili Seimour

Apple Fitness ili Seimour

Usluga će se sastojati od virtualnih časova fitnesa koje može koristiti aplikacija koja će raditi i na iPad-u, kao i na iPhone-u i Apple TV-u.

Usput, servis se možda neće zvati Apple Fitness, ali setimo se da je iPhone Activiti aplikacija, koja se nalazi na iPhone uređajima povezanim sa Apple Vatch-om, preimenovana u Fitness u iOS 14.

Ovaj projekat, ima kodno ime Seimour, a smatra se nečim rivalom aplikacijama i servisima za fitnes koje nudi Nike.

Apple će nesumnjivo imati svoju reč na tržištu fitnes aplikacija i servisa i neće im smetati ukoiko to bude kopija Nike Training Cluba.

Integrisanje aplikacije na više Apple platformi je zanimljivo, ali pošto Nike i drugi to već rade, moraće da ponude više od toga.

Bloomberg kaže da će Seimour biti nova pretplata koja će se nuditi u višem razredu s ostalim Appleovim servisima. Iz ovoga nije jasno da li će ili neće biti dostupan kao samostalna usluga.

Apple ide ka objedinjenoj ponudi svojih servisa

Sve ovevesti su povezane sa selećom velikom promenom koja se predviđa ovoj kompaniji. Naime, danas da bi ste koristili Apple servise plaćate pretplatu za svaki.

Apple sada planira da uvede servis pod radnim imenom Apple One, koji je zapravo objedinjena ponuda više servisa po nižoj ceni od zbirne.

Kako će izgledati nova aplikacija i koje novosti će nam doneti, videćemo uskoro.

Da li vi koristite neku fitnes aplikaciju?

Prvenstvo Srbije u Ultramaratonu na 50km, 100km i 24h
Veliki uspeh za našeg Ultramaratonca na trci u Slovačkoj. Michal Šula pobedio na trci Od Tatre do Dunava dugoj 345km
Tags: , , ,

Povezani članci

1 komentar. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed