Connect with us

Hi, what are you looking for?

lifestyle

Apple navodno lansira aplikaciju Apple fitness i ima nameru da privuče veliki broj vežbača

apple fitness

Apple će uskoro zameniti svoje pretplatničke usluge, kao što su Apple Music, Apple TV + i tako dalje, sa novom Fitness uslugom najavljenom u narednim nedeljama.

Zvanična najava ovih promena će se desiti verovatno sledećeg meseca ili u oktobru, tvrdi novi izveštaj kompanije Bloomberg.

Bloomberg uglavnom fokusira na revidirani sistem pretplate, gde se različite usluge spajaju zajedno s nižim troškovima od pojedinačnih pretplata. Za nas je ipak Apple Fitness najzanimljivija novost

Zanimljivo je to što ovo izgleda kao potpuno nova usluga.

Apple Fitness ili Seimour

Apple Fitness ili Seimour

Usluga će se sastojati od virtualnih časova fitnesa koje može koristiti aplikacija koja će raditi i na iPad-u, kao i na iPhone-u i Apple TV-u.

Usput, servis se možda neće zvati Apple Fitness, ali setimo se da je iPhone Activiti aplikacija, koja se nalazi na iPhone uređajima povezanim sa Apple Vatch-om, preimenovana u Fitness u iOS 14.

Ovaj projekat, ima kodno ime Seimour, a smatra se nečim rivalom aplikacijama i servisima za fitnes koje nudi Nike.

Apple će nesumnjivo imati svoju reč na tržištu fitnes aplikacija i servisa i neće im smetati ukoiko to bude kopija Nike Training Cluba.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Integrisanje aplikacije na više Apple platformi je zanimljivo, ali pošto Nike i drugi to već rade, moraće da ponude više od toga.

Bloomberg kaže da će Seimour biti nova pretplata koja će se nuditi u višem razredu s ostalim Appleovim servisima. Iz ovoga nije jasno da li će ili neće biti dostupan kao samostalna usluga.

Apple ide ka objedinjenoj ponudi svojih servisa

Sve ovevesti su povezane sa selećom velikom promenom koja se predviđa ovoj kompaniji. Naime, danas da bi ste koristili Apple servise plaćate pretplatu za svaki.

Apple sada planira da uvede servis pod radnim imenom Apple One, koji je zapravo objedinjena ponuda više servisa po nižoj ceni od zbirne.

Kako će izgledati nova aplikacija i koje novosti će nam doneti, videćemo uskoro.

Da li vi koristite neku fitnes aplikaciju?

Advertisement. Scroll to continue reading.
1 Comment

1 Comment

  1. Veroljub Zmijanac

    19.08.2020 at 15:34

    Ovo je takođe vest, Fitbit pro subsciption imao je za godinu dana 500.000 usera. Treba proveriti koliko Strava ima usera. https://endurancebusiness.com/2020/industry-news/500000-paid-subscribers-in-first-year-for-fitbit-premium/

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

* Naslovna

Koliko je značajan boravak u prirodi najbolje smo mogli da vidimo u poslednjih godinu dana. Koliko je to važno i za sve one koji...

* Naslovna

Da li ste se ikada zapitali šta je to što oni rade drugačije? Naravno, ni udeo majke prirode se ne može zanemariti, ali ipak...

* Naslovna

Krajem 2019. Google je najavio preuzimanje kompanije Fitbit za više od 2 milijarde dolara, ali u međuvremenu je posao morao da dobije odobrenje više...

* Naslovna

Rezultati u sportu zaista napreduju? Tehnologija je dosta doprinela tome, kako od boljih uslova za treniranje, merenje podataka, razvitka nauke do toga da je...