Connect with us

Hi, what are you looking for?

lifestyle

Apple navodno lansira aplikaciju Apple fitness i ima nameru da privuče veliki broj vežbača

apple fitness

Apple će uskoro zameniti svoje pretplatničke usluge, kao što su Apple Music, Apple TV + i tako dalje, sa novom Fitness uslugom najavljenom u narednim nedeljama.

Zvanična najava ovih promena će se desiti verovatno sledećeg meseca ili u oktobru, tvrdi novi izveštaj kompanije Bloomberg.

Bloomberg uglavnom fokusira na revidirani sistem pretplate, gde se različite usluge spajaju zajedno s nižim troškovima od pojedinačnih pretplata. Za nas je ipak Apple Fitness najzanimljivija novost

Zanimljivo je to što ovo izgleda kao potpuno nova usluga.

Apple Fitness ili Seimour

Apple Fitness ili Seimour

Usluga će se sastojati od virtualnih časova fitnesa koje može koristiti aplikacija koja će raditi i na iPad-u, kao i na iPhone-u i Apple TV-u.

Usput, servis se možda neće zvati Apple Fitness, ali setimo se da je iPhone Activiti aplikacija, koja se nalazi na iPhone uređajima povezanim sa Apple Vatch-om, preimenovana u Fitness u iOS 14.

Ovaj projekat, ima kodno ime Seimour, a smatra se nečim rivalom aplikacijama i servisima za fitnes koje nudi Nike.

Apple će nesumnjivo imati svoju reč na tržištu fitnes aplikacija i servisa i neće im smetati ukoiko to bude kopija Nike Training Cluba.

Integrisanje aplikacije na više Apple platformi je zanimljivo, ali pošto Nike i drugi to već rade, moraće da ponude više od toga.

Bloomberg kaže da će Seimour biti nova pretplata koja će se nuditi u višem razredu s ostalim Appleovim servisima. Iz ovoga nije jasno da li će ili neće biti dostupan kao samostalna usluga.

Apple ide ka objedinjenoj ponudi svojih servisa

Sve ovevesti su povezane sa selećom velikom promenom koja se predviđa ovoj kompaniji. Naime, danas da bi ste koristili Apple servise plaćate pretplatu za svaki.

Apple sada planira da uvede servis pod radnim imenom Apple One, koji je zapravo objedinjena ponuda više servisa po nižoj ceni od zbirne.

Kako će izgledati nova aplikacija i koje novosti će nam doneti, videćemo uskoro.

Da li vi koristite neku fitnes aplikaciju?

1 Comment

1 Comment

  1. Veroljub Zmijanac

    19.08.2020 at 15:34

    Ovo je takođe vest, Fitbit pro subsciption imao je za godinu dana 500.000 usera. Treba proveriti koliko Strava ima usera. https://endurancebusiness.com/2020/industry-news/500000-paid-subscribers-in-first-year-for-fitbit-premium/

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Gedžeti za trčanje

Philips ima novi asortiman audio proizvoda koji su namenjeni onima koji žele nešto što može da uhvati tempo sporta, fitnesa i života na otvorenom....

Zdravlje

Sedeći život može biti opasan po zdravlje. Što manje sedimo ili ležimo tokom dana, veće su nam šanse za dug i zdrav život. Ako...

Gedžeti za trčanje

Apple priprema lansiranje ažurirane verzije Watch SE-a, verovatno pod nazivom Watch SE 2. Tek nedavno je lansirao novu Watch 7 seriju. Novi pametni sat...

* Naslovna

Koliko je značajan boravak u prirodi najbolje smo mogli da vidimo u poslednjih godinu dana. Koliko je to važno i za sve one koji...