Connect with us

Hi, what are you looking for?

Oglašavanje

Dobrodošli na Trčanje.rs

Više od deset godina pričamo priču trčanja i priče o trčanju u Srbiji. Počeli smo kao blog 2009. iz potrebe da se na srspkom internetu pojavi mesto za trkače. Prerasli smo u niša sajt koji je okupljao sve više rastuću trkačku zajednicu a danas smo najveći medij na prostorima zapadnog Balkana koji se bavi rekreativnim sportom i aktivnim životnim stilovima.

Znamo puno o trkačima u Srbiji i regionu, znamo ih od onda kad još nisu bili trkači, zajedno smo se spremali za rpve trke, zajedno smo mršavili, bili povređeni, menjali ishrane, putovali… Za to vreme su nas zanimali svi detalji o našim čitaocima, saznali smo kakve su njihove navike, šta im je potrebno i šta ih zanima, šta ih boli i šta vole.

Deset godina učimo, obrađujemo podatke, komuniciramo i pokrećemo projekte. Ako zaista želite da se povežete sa ljudima koji trče ili žele da trče, smršaju, budu bolja verzija sebe, naprave promenu… Ako sebe vidite kao njohovog istinskog partnera na putu, onda smo prava adresa za vas.

Naučili smo da je trčanje.rs sjajan kanal za promociju zdravih priča i da svakako nije mesto gde se može samo “prodati priča”. To smo dužni da vam kažemo na početku, trku ili trčimo zajedno sa našim partnerima i posetiocima ili je nećmo trčati.

Za buduće partnere dizajnirali smo pakete promocije na taj način da budu korisni za trkače, a vama investicija u marketing koja će sigurno biti vraćena. Da li ste vi?

#1 Organizator koji želi da rasproda svoju trku

Ukoliko organizujete trku BESPLATNO ćemo bojaviti vašu najavu. Paketi istaknutih i ponavljanih najava kreću od 50 EUR, a postoji i trik kako da dođete do maksimalne vidljivosti do 200.000 prikaza, a da trošak promocije prebacite na vašeg glavnog sponzora trke!

Preuzmite ponudu za promociju trke

#2 Firma sa test budžetom od 199 – 499€

Vi ste se prepoznali kao pravi partner ali vas brine budžet, jer nije svako velika korporacija i mora da brine o investiranju u marketing? Bez brige.

Znamo kakvo je stanje u Srbiji i regionu vezano za marketing budžete, posebno malih privrednika kojima je svaki uloženi dinar u marketing, nesigurna investicija i veliki trošak koji mora da se isplati da bi biznis nastavio da raste. Potreban vam je povoljan i proveren oglašivački paket kojim ćete doći do 30.000 i generisati prve zainteresovane kupce. 

Preuzmite ponudu za male oglašivače.

#3 Kompanija kojoj treba dublja integracija

Trčanje je u trendu i trčanje je čisto pozitivna priča. Brendovi bi trebalo da razmisle ozbiljno da se vežu uz trčanje, čak i ako nisu iz sveta sporta. Banke, osiguravajuća društva, hoteli… dobiće veliki pozitivan publicitet i moćiće da ISPRIČAJU SVOJU BREND PRIČU (storytelling) kroz organizaciju trke. Događaji poput Coca-Cola Happy Run-a daju VELIKU VREDNOST KORISNICIMA i nisu seljački i fejkovan PR koji će istrošena kreativna agencija da osmisli za uplašenog brend menadžer vaše firme. Primeri u kojima smo mi kao Trčanje.rs i naš Klub učestvovali:

VIP reklama (naši trkači trčali noćnu – neonsku trku i učestovali kao glumci)

Maraton akademija – naš koncept, naša izvedba. Materijali. FB grupa.

ADIDAS Škola trčanja – naš program i celokupna izvedba. Sajt. FB stranica.

Evo naših ideja koje čekaju vas da se povežemo

  1. Serbia Business Run
  2. Škola trčanja Srbija
  3. Trčanje.rs KLUB
  4.  Runners of Belgrade
  5. College run (studentska trka)
  6. Hipsterska trka

Prepoznali ste ovo kao važno? Javite nam se, možemo da izbrušimo i vašu ideju!

#4 Reklamna media buying agencija

Pozdrav ekipa, verovatno je da se znamo, no nema veze, evo ga. Preuzmite naš Trčanjers – MEDIA KIT 2020.  cenovnik oglasnog prostora. Hvala vam što nas se setite!

+ GRATIS

Stvarno nam je stalo da ljudi dobiju kvalitetan proizvod, a vi dobru kampanju. Možemo vam pomoći da dođete do najbolje reklamne poruke, ili ako već imate priču, onda da je prilagodite za trkače.

Vidimo se na trčanju(.rs)!
kontakt@trcanje.rs

Tijana Popadić
tijana@trcanje.rs

Veroljub Zmijanac
veroljub@gmail.com

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...