Gedžeti za trčanjePromo

Prenosivi zvučnik namenjen treningu na otvorenom – Philips S4807 [RECENZIJA]

Nema komentara

Philips ima novi asortiman audio proizvoda koji su namenjeni onima koji žele nešto što može da uhvati tempo sporta, fitnesa i života na otvorenom. Već smo pisali o Philips bežičnim slušalicama napravljenim za trkače a sada predstavljamo i Bluetooth zvučnike S4807 koji su deo Philips Sound Sport asortimana.

Napomena: Postoje dva modela: Philips S4807 i veći, snažniji S7807. Kao i svaki pristojan zvučnik na otvorenom, oba modela su kvalitetna i vodootporna, dok ih traka za nošenje čini lakim za nošenje.

Philips S4807 i S7807 prenosivi bluetooth zvučnici dizajnirani su sa idejom da budu izdržljivi, vodootporni i laki za nošenje. Ovi bluetooth zvučnici su takođe otporni na prašinu.

Philips S4807 imaju Bluetooth 5.2 vezu, moguće ih je povezati sa više uređaja i moguće je voditi hands-free razgovore putem push-to-talk i aktivacije glasovnog pomoćnika.

Prenosivi zvučnik namenjen treningu na otvorenom – Philips S4807

Prenosivi zvučnik namenjen treningu na otvorenom - Philips S4807

Mi smo imali priliku da isprobamo Philips S4807 kojii su manji model i imaju veličinu od 70 x 70 x 169 mm. Uprkos svojoj maloj veličini, S4807 ima dobre performanse u smislu zvuka zahvaljujući visokotoncu od 20 mm, srednjem/bas drajveru od 45 mm i dva pasivna radijatora. Philips S4807 ima snagu od 10 vati a vreme reprodukcije od 12 sati.

Ovi Philips bežični zvučnici su dizajnirani da isporučuju izvanredan kvalitet zvuka čak i u zahtevnim spoljašnjim okruženjima. Karakteriše ih minimalistički dizajn, koji je oživljen kombinacijom različitih materijala. Kaiš za nošenje nije samo praktičan, već takođe ukazuje na čvrstu prirodu uređaja i njihov predviđeni obim upotrebe.

IP67 zaštita od prašine i vode

Od staze, preko plaže, do bazena – IP67 oznaka garantuje da ovaj zvučnik možete da ponesete svuda. Odvojiva traka olakšava nošenje, dok vam Bluetooth domet do 20 m omogućava da ne propustite ni takt. Čak i ako je telefon dosta udaljen od zvučnika.

IP67 znači da se uređaj može spustiti u vodeni deo do metra duboko pola sata kao i da u uređaj ne ulazi „štetna“ prašina ili prljavština nakon što su bili u direktnom kontaktu sa materijom osam sati.

Povežite više uređaja

Kombinujte plejliste za vežbanje! Uz Bluetooth povezivanje sa više uređaja, na ovaj zvučnik možete istovremeno da povežete dva pametna uređaja sa kojih naizmenično možete da reprodukujete melodije. Ako imate dolazni poziv, ugrađeni mikrofon vam omogućava da odgovorite na njega bez prekidanja veze telefona sa zvučnikom.

Ujedno možete da na jedan telefon povežete dva zvučnika i da imate još bolji doživljaj.

12 sati reprodukcije sasvim dovoljno za trening

Ovaj zvučnik može da izdrži do 12 sati reprodukcije kada je potpuno napunjen. Više nego dovoljno za vežbanje ili zabavu oko kamperske vatre.

U poređenju sa 24h reprodukcije koju ima napredniji model S7807 čini se da je ovih 12h malo. Ipak, za sve vreme koje smo koristili zvučnike nije nam se desila situacija da ostanemo bez baterije i teško mi je da zamislim situaciju u kojoj mi je ovaj zvučnik neophodan tako dug period vremena.

Upečatljiv zvuk

Od vožnje biciklom, preko treninga u parku, hajkinga ili kampovanja, ovaj zvučnik daje jasan zvuk daje jasan zvuk, a bas je snažan i upečatljiv uz dva pasivna hladnjaka.

Odlično je što ako želite bolji zvuk, ili pravite mini žurku na otvorenom, možete da uparite dva zvučnika i dobijete stereo sistem.

Mi smo ga isprobali na otvorenom, dok spremamo ručak i pod tušem. I rezultat je odličan što se zvuka tiče.

Upravljanje muzikom i drugim stvarima

Dugmad na spoljašnjosti zvučnika omogućavaju vam da upravljate jačinom zvuka, reprodukcijom muzike, stereo uparivanjem i Bluetoothom.

Još jedna zanimljiva opcija je ta što možete da uključite asistenta koji sluša vaše komande i menja pesme, smanjuje ton…

Philips vs JBL

Za svakog aktivnog pojedinca koji želi da izađe u prirodu, na kampovanje ili šetnju (moj primer, šetam bebu i puštam muziku dok smo u Košutnjaku) ovakav proizvod ima svoju namenu.

Philips jeste sinonim za kvalitet u tehnici i to možete da očekujete od ovih zvučnika. kada uzmete neki komad plastike u ruku, osetite nekako da li je to to. I ovo je meni to. (izmislio sam novu stilsku figuru, upravo, nadam se da ste me razumeli).

Meni lično i mojim potrebama, čak i korisniji od slušalica jer dok trčim volim da sam u tišini. Ali za šetnu ili trening ovo je odlična opcija.

Nisam upoređivao cene previše ali ono što sam uspeo da vidim jeste da je u poređenju sa JBL zvučnicima veoma konkurentan.

Vrhunske slušalice za trčanje Philips A7306 – RECENZIJA
Usvojen Program zaštite vazduha u Srbiji do 2030. godine sa Akcionim planom
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed