Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gedžeti za trčanje

Nova serija Apple satova za sportiste izlazi ove godine

Apple priprema lansiranje ažurirane verzije Watch SE-a, verovatno pod nazivom Watch SE 2. Tek nedavno je lansirao novu Watch 7 seriju.

Novi pametni sat je dizajniran posebno za sportiste. Kako se spekuliše, sledeći Apple Watch SE će dobiti neke nove funkcije za sportiste.

Kako će izgledati nova serija Apple satova

Trenutno, Apple-ova linija pametnih satova se sastoji od Apple Watch serije 7, Apple Watch serije 3 i Apple Watch SE.

Prema Power On Newsletter-u Marka Gurmana, sledeća generacija Apple Watch SE-a je trenutno u fazi istraživanja i razvoja.

Druga generacija Apple Watch SE ne samo da će moći da se pohvali novim dizajnom, već će biti i otporna na ogrebotine i padove.

U međuvremenu, planiraju i potpuno novi Apple sat namenjen sportistima, koji će imati „izdržljiv“ dizajn koji može imati kućište koje je otpornije na ogrebotine, padove i još mnogo toga.

Watch SE 2 će biti u skladu sa originalnim SE modelom koji je Apple lansirao 2020.

Originalni Apple Watch SE ima dizajn sličan uobičajenim modelima Apple Watch-a, ali su propustili neke od naprednih funkcija uključujući uvek uključen ekran, senzor kiseonika u krvi i EKG funkcionalnost.

Koje su nove funkcije koje možemo očekivati od novih satova

Osim Watch SE 2, očekuje se da će Apple Watch 8 dobiti unapređen senzor.

Prema izveštajima, trenutno razvijaju funkcije za senzore sledeće generacije u Apple Watch Series 8 koji će omogućiti korisniku da meri nivo šećera (glukoze) u krvi.

Apple uveliko radi na infracrvenim senzorima kratkih talasa – tipu senzora koji se najčešće koristi za zdravstvene uređaje.

Novi senzor će se najverovatnije nalaziti na poleđini sata, omogućavajući mu da meri sadržaj šećera i glukoze u krvi korisnika.

S obzirom na to da i Google želi da plasira svoj sat ove godine, biće zanimljivo videti koji su rezultati trke pametnih satova.

Phillips je sponzor kategorije gežeti.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Gedžeti za trčanje

Philips ima novi asortiman audio proizvoda koji su namenjeni onima koji žele nešto što može da uhvati tempo sporta, fitnesa i života na otvorenom....

Gedžeti za trčanje

Sportska serija Philips slušalica za trčanje ne bi bila kompletna bez modela koji leže na glavu i preko vaših ušiju. Ovaj model je idealan...

Gedžeti za trčanje

Lululemon, poznata kanadska sportska marka, je izbacila Blissfeel, svoje prve ženske patike za trčanje. Prve Lululemon ženske patike za trčanje Lululemon je godinama nagoveštavao...

Gedžeti za trčanje

Trčati u dobrim trkačkim čarapama je podjednako važno kao što je pronaći dobre patike za trčanje. Bez obzira na to koliko trčite, čarape mogu...