Škola trčanja Futog

I ovog leta Futog trči sa nama, dođi na upis 04. maja u 21.00h u Fit Complete centar, da saznaš sve što te zanima o školi trčanja, upoznaš trenere i izvršiš upis po najpovoljnijim uslovima

Trenerski tim

Žarko Marjanović je osnivač fitnes centra Fit Complete u Futogu od 2014. godine i glavni trener u Školi trčanja Futog. Završio je srednju fizioterapeutsku školu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Master sportske medicine. Žarko je radio 3 godine u Ister sport i velnes centru i 4 godine u World Class fitnes centru kao personalni trener, trener grupnih programa i kondicioni trener. Nakon studija stalno se unapređuje kroz kurseva iz fitnesa (TRX personal i group, Lessmills body attack, core, functional training…).

Miodrag Korać je završio Fakultet Sporta i Fizičkog Vaspitanja u Novom Sadu, sa zvanjem profesor fizičkog vaspitanja – dipl.trener atletike. Aktivno bavljenje atletikom 15 godina (uspeh: oboren juniorski rekord u štafeti 4x100m). Dugogodišnje bavljenje borilačkim sportovima, kao i rad sa decom predškolskog i školskog uzrasta.
Spasilac na bazenima i rekama Srbije.

Boris Skendžić je završio srednju mašinsku skolu u Novom Sadu. Završio Fakultet sporta i fizickog vaspitanja, trenutno je na master studijama na istom fakultetu. Boris je odbojkaški trener u OK “FUTOG-WEST”.

Termini

  • utorak i četvrtak od 19h
  • subota 10h

Nasip Futog, Osnovna škola Desanka Maksimović tartan staza, Nasip Futog

 

Lokacija

Fit Complete fitnes centar

Cena

2000 RSD

Kontakt

Telefon: 063-569404
Email: kontakt@trcanje.rs

PRIJAVI SE Pitanja i odgovori