Škola trčanja Futog

Trenerski tim

Žarko Marjanović je osnivač fitnes centra Fit Complete u Futogu od 2014. godine i glavni trener u Školi trčanja Futog. Završio je srednju fizioterapeutsku školu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Master sportske medicine. Žarko je radio 3 godine u Ister sport i velnes centru i 4 godine u World Class fitnes centru kao personalni trener, trener grupnih programa i kondicioni trener. Nakon studija stalno se unapređuje kroz kurseva iz fitnesa (TRX personal i group, Lessmills body attack, core, functional training…).

Miodrag Korać je završio Fakultet Sporta i Fizičkog Vaspitanja u Novom Sadu, sa zvanjem profesor fizičkog vaspitanja – dipl.trener atletike. Aktivno bavljenje atletikom 15 godina (uspeh: oboren juniorski rekord u štafeti 4x100m). Dugogodišnje bavljenje borilačkim sportovima, kao i rad sa decom predškolskog i školskog uzrasta.
Spasilac na bazenima i rekama Srbije.

Boris Skendžić je završio srednju mašinsku skolu u Novom Sadu. Završio Fakultet sporta i fizickog vaspitanja, trenutno je na master studijama na istom fakultetu. Boris je odbojkaški trener u OK “FUTOG-WEST”.

Termini

Ponedeljak19:00
Sreda19:00
Subota09:00

Lokacija

Fit Complete fitnes centar

Cena

2000 RSD

Kontakt

Telefon: 063-569404
Email: kontakt@trcanje.rs

PRIJAVI SE Pitanja i odgovori