Blog & Kolumne

Samsung Hope Relay na Adi

Nema komentara

U subotu je održana Samsung Hope Relay manifestacija na Adi, moje društvo i ja smo otišli samo da vidimo o čemu se radi, ipak na kraju smo zbog dobre atmosfere i mi učestvovali. Na žalost nisam imao aplikaciju, moj telefon je nije podržavao, svejedno sam trčao kako bih promovisao ovu humanitarnu akciju.

Samsung Hope Relay

Stigao sam u 16h, tada je i planiran start trke, međutim malo je kasnio ali nikome nije bilo dosadno, bilo je dosta sadržaja i igara.

Mogli ste da se oprobate u stonom tenisu, veslanju , ali najzanimljivije po meni je bilo to što ste mogli da se takmičite u tome ko će veću distancu preći na biciklu za 3 minuta. Oprobao se naš drugar, član kluba, Nikola.

Bilo je lepih nagrada, najvažnije je ipak bilo to što je tako mnogima skrenuta pažnja na ono šta se dešava i kako mogu da svoj trud usmere ka nečemu humanom.

Polako su počeli da spremaju binu za koncert grupe “Neverne bebe”, a uskoro su stigla i deca iz SOS sela. Atmosfera je bila jako pozitivna i sve je bilo puno vedrine, uzeli smo majice na kojima je svako mogao da napiše razlog zašto trči.

Bilo je dosta gostiju, uskoro je počelo okupljanje u zoni starta i trka je počela, nisam ni sam znao zašto trčim kada nemam aplikaciju. Trčali smo i “pogurali” dečicu koja su mislila da ne mogu da završe trku. Svhatio sam da ću uskoro morati da nabavim Smart, računica je bila jednostavna. Mesečno bih prelazio što trčanjem, što biciklom , preko 300km po mojoj proceni. To znači oko 10.000 din. mesečno, znači moram što pre da nabavim telefon koji podržava aplikaciju.

Zato mogu samo da vam poručim da odmah skinite aplikaciju i uživate u svojim treninzima, šetnjama i vožnjama. Takođe , mislim da bi trebali da trčite i ako vaš telefon ne podržava aplikaciju, dovoljno je da uživate i promovišete zdrav način života, vaše telo će vam biti zahvalno. Patike na noge i krenite.

Aplikaciju možete da skinete OVDE

Brisel, trka i ja
Prvi put na sprintu! Reportaža sa triatlona u Pančevu 2012

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed