Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reč urednice

Top 5 iz Avgusta – rekapitulacija

Avgust je bio krcat sadržajem! Najviše ste voleli priče koje motivišu, koje nam daju veoma konkretne savete, čuvaju nas od povreda i otvaraju nove perspektive:

TOP 5 AVGUST

Šta niste smeli da propustite u Avgustu? Nismo imali dugo toplo leto, ali imaćemo dugu toplu jesen, sudeći po vremenskoj prognozi. Avgust je za mnoge bio pauza u treningu – period godišnjih odmora i relaksacije ali mnogi od vas su tokom poslednjeg vrelog meseca vredno trenirali za jesenju sezonu, a veoma smo svesni koliko je teže iznova graditi motivaciju i trčati po vrelom asfaltu. Na kraju meseca sumiramo šta smo naučili, šta vas je najviše motivisalo, i gde idemo od septembra.

Najčitaniji: Kako doručkovati pre trčanja

_MG_7500-p

Mnogi  trkači i trkačice, sveži na stazi imaju problem da procene kada i koliko da jedu pre treninga. Kada konačno naučimo da ne trčimo punog stomaka, postavlja se pitanje da li je neophodno ustajati tri sata ranije da bismo doručkovali? Naravno da nije, a ukoliko ste propustili – evo teksta koji objašnjava i zašto

Najličniji: poremećaji ishrane i ja

poremećaji ishrane

Tamara je nova autorka na sajtu i  sa puno hrabrosti i iskrenosti pisaće nam o tome kako su joj  konstantovane anoreksija i ortoreksija, koji je put koji ju je vodio dovde i kako je uspela da se sa ovim problemima izbori.

Introducing: Šašavi Ultraši

IMAG2931

Evo ekipice sa kojom nikada nije dosadno. Oni naravno, trče i leti i zimi i kratke i duge staze. Šašavi Ultraši su ultra-pozitivna grupica entuzijasta koji kilometre prže osmesima, slikaju se i zabavljaju na stazama, tako da se sa trka vrate sa mnogo više od jedne medalje.

Top poruka: nikada nije kasno

Jedan video vas je potpuno oduševio – reklamna kampanja Under Armor kompanije. Sigurna sam da nije reč o proizvodu koliko o promoterki – balerini nesvakidašnje lepote kojoj su prognozirali da nikada neće postati balerina. Verovatno je svako od vas čuo da nikada neće biti trkač/trkačica od njega. Srećni smo što (oni) nisu bili u pravu!

Top trening: prevencija povrede kolena

IMAG2984

Od juna sarađujemo sa Health centrom Life Active, i svake nedelje snimamo i obrađujemo po set vežbi specifično odabranih za trkače. U avgustu vam se najviše dopao niz vežbi za jačanje kolena, koje možete koristiti i prilikom rehabilitacije. Kao model, i praktikant ovih vežbi mogu samo da poručim da je bosu lopta jedna od boljih investicija u zdravlje, i vanredno teška :)

Advertisement. Scroll to continue reading.

 

 

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci