* BEOGRADSKI MARATON *

Enervit u timu Beogradskog maratona

Nema komentara

U trkačkom svetu brend Enervit je gotovo svakodnevno prisutan u ishrani sportista i stoga donosimo sjajne vesti svim učesnicima 36. Beogradskog maratona – Enervit je novi član naše porodice. Potpisan je trogodišnji ugovor o saradnji i kompanija Enervit je postala zvaničan partner Beogradskog maratona. 

Enervit proizvodi – gel i proteinski bar biće deo učesničkog paketa

Kompanija Enervit je jedan od lidera u oblasti sportske ishrane i njihovi prozivodi su deo svakodnevnice svih sportista, garantuju najviši nivo kvaliteta i pomažu u postizanju vrhunskih rezultata sportista, ali i svih onih koji brinu o svom zdravlju i žele da budu u formi.

„Enervit proizvodi – gel i proteinski bar biće deo učesničkog paketa, jer nam je zadovoljstvo učesnika na prvom mestu. Svaki trkač će imati po jedan proteinski bar za oporavak posle trke i gel koji preporučujemo tokom trke, a koji će sigurno dobro doći kao okrepa na 36. Beogradskom maratonu za postizanje najboljih rezultata“, rekao je ovim povodom Darko Habuš direktor Beogradskog maratona. 

“Počastvovani smo i ponosni da započnemo ovo putovanje sa Beogradskim maratonom i što imamo priliku da podržimo učesnike trke sa svim našim multidisciplinarnim iskustvom i najinovativnijim proizvodima, koji su rezultat stalnih naučnih istraživanja i pristupa svih naših zaposlenih”, Pietro Sorbini internacionalni direktor prodaje i marketinga.

Humanitarni aspekt Trke zadovoljstva
Veliki povratak Dečijeg maratona!
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed