* BEOGRADSKI MARATON *

36. Beogradski maraton: Startnina po povlaćenoj ceni još 5 dana

Nema komentara

Usled predstojećeg državnog praznika Dana državnosti, rok za rane prijave za 36. Beogradski maraton, po povlašćenoj ceni od 2990 dinara (25 eura), produžen je do ponedeljka 20. februara 2023. godine. Ukoliko se još uvek niste prijavili, iskoristite priliku i obezbedite učešće na 36. Beogradskom maratonu po povlašćenoj ceni i započnite trkačku sezonu na spektakularan način!

36. Beogradski maraton je zakazan za nedelju, 23. aprila 2023. godine. Ostalo je još nešto manje od 10 nedelja do najmasovnije sportske manifestacije u našoj zemlji, a ukoliko još uvek niste počeli da trenirate nakon zimske pauze, pravo je vreme da krenete sa pripremama.

Još 10 nedelja do 36. Beogradskog maratona

Fotka: Beogradski maraton

Za koju god distancu da se odlučite, bilo da je to trka na 10km koja se po prvi put organizuje u okviru prolećnog Beogradskog maratona, polumaraton 21 km ili maraton 42km, važno je da na trku dođete fizički spremni.

Ukoliko još uvek niste fizički pripremljeni za polumaraton, a voleli biste da osetite maratonsku atmosferu i timski duh, moguće je prijaviti se i za štafetni polumaraton koji čine 4 člana (3 izmene trče distancu od 5km, a četvrta 6km).

Štafete mogu biti muške, ženske i mešovite (minimum jedan član ekipe mora biti suprotnog pola od ostatka ekipe). Start i cilj su na istom mestu kao i polumaraton, a izmene se nalaze duž trase polumaratona. Više informacija o načinu prijava i ceni kotizacija na možete pronaći ovde.

U skladu sa našim sloganom „Uvek više!“ očekujemo da svake godine budemo sve brojniji, da svi zajedno obaramo rekorde, ali i da navijanje naših Beograđana bude nešto o čemu će svi pričati danima posle 36. Beogradskog maratona.

Beogradski maraton još dostupniji svetu kroz partnerstvo sa Rakuten Viberom
Održan 23. kongres Svetskog udruženja maratona i uličnih trka (AIMS)
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed