Connect with us

Hi, what are you looking for?

* BEOGRADSKI MARATON *

Otvorene prijave za 3. jesenji Beogradski polumaraton

Prijave za 3. jesenji Beogradski polumaraton su zvanično otvorene! Svi trkači koji žele da iskoriste priliku da finiširaju trkačku sezonu u velikom stilu i pokažu da mogu «Uvek više», pozvani su da u nedelju, 27. novembra 2022. godine budu deo sada već tradicionalne trke po centralnim ulicama Beograda, bolje upoznaju srpsku prestonicu i pokušaju da obore sopstvene rekorde.

Beogradski polumaraton i trka na 10km

U okviru Beogradskog polumaratona održaće se polumaraton, trka na 10km, i porodična trka na 2.3km.

U okviru 3. Beogradskog polumaratona organizovane su dve trke i to: Beogradski polumaraton sa startom u centru grada i trasom koja preko Starog Grada vodi do Novog Beograda i nazad i trka na 10km sa trasom koja pokriva centar Beograda.
Pored ove dve takmičarske trke 3.

Beogradski polumaraton će ulepšati i upotpuniti Sava Osiguranje Porodična trka, sa trasom dužine 2,5 kilometra i ona je namenjena svim ljudima dobre volje koji žele da svojoj deci stvaraju zdrave navike od malih nogu.

Staza trka

Start Beogradskog polumaratona i trke na 10k biće ispred Crkve Svetog Marka u 10 časova, a start Sava osiguranje Porodične trke u 10.15 časova, sa istog mesta.
Prijave su moguće putem sajta Beogradskog maratona, na linku https://bgdmarathon.org/3-beogradski-polumaraton/ a visina kotizacije iznosi 2.390 dinara (22 eur). Prijave su otvorene do 23. novembra 2022. godine.

Prijave za jesenji Beogradski polumaraton su otvorene

Pridružite nam se 27.11.2022. godine da na najbolji način završimo ovogodišnju trkačku sezonu, da puni elana sačekamo proleće i 36. Beogradski maraton i da svi zajedno u svet pošaljemo najlepšu moguću razglednicu iz Srbije.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Vesti

Nike izazov ovog vikenda! Testiraj koliko si brz/a, a Intersport nagađuje. Trči barem 30 s brže od 14 km/h  i osvoji Nike poklon! Najbrži...

Vesti

Everesting, kao najteža planinarska disciplina predstavlja ekstremni izazov mnogim planinarima. Suština je napraviti visinsku razliku koliko iznosi najviši vrh sveta Mont Everest 8848 metara....

Vesti

Da li bi vam ikada palo na pamet da trčite trku i pušite cigaru za cigarom? 50godišnji trkač iz Kine je uradio upravo to....

Najave trka

3. Jesenji Beogradski polumaraton biće trka koja se ne propušta. Preko 2000 učesnika popunilo je prijave putem sajta Beogradskog maratona i obezbedilo svoje mesto...